Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Big bearilla!

Tässäpä ensin videoita itsenäisyyspäivän paraatista. Itsenäisyyspäivän päätteeksi käytiin vielä kattomassa ilotulituksia. Täällä niitä järjestetään aika monessa paikassa. Me oltiin Rancho Bernardolla kattomassa. Hieno pitkä tulitus oli, melkeen 20 minuuttia! Joku hullu lenteli lentokoneella siellä tulituksen yläpuolella koko ajan.

Perjantaina lähettiin sitte aamusta ajelemaan kohti Big Bearia. Sinne on matkaa n. 250 kilometriä. Käytiin kattomassa San Bernardinon kaupunkia menomatkalla. Oli kyllä melkonen aavekaupunki. Ränsistyneitä taloja ja huumehepuilta näyttäviä ihmisiä koko kaupunki täynnä. Rautatieasemalla oleva rautatiemuseo oli valitettavasti kiinni, auki vaan lauantaisin...





Hieno puisto, jonka oli annettu ränsistyä ihan täysin. Pikasesti käytiin vaan tuossa rannalla, ku sielläki oli pelkkiä pelottavan näkösiä ihmisiä autoissaan parkkipaikalla. Kivoja sorsia siellä oli. Yksi hieno perinnetalo oli jätetty. Vastapäätä oliki sitte pelkkää tyhjää ja ränsistyny katu.









MacDonalds museo oli paikalla, jossa oli ollu ensimmäinen MacDonalds.Kaikenlaista mäkkärikrääsää sielläoli. Museossa törmättiin tanskalaisiin, jotka oli kiertelmässä amerikkaa autolla. Kummaan paikkaan neki oli eksyneet :)
Historiallinen Route 66 maantie alko myös San Bernardinosta. Siis keskeltä ei mitään.


 
 San Bernardinosta matka jatku kohti Big Bearia mutkasta koko ajan nousevaa tietä pitkin. Matkan varrella rupes näkymään mantyjä ja kuusia, niitä ei muualla pahemmin kasvakaan. Mutkittelujen jälkeen oltiin lopulta perillä Big Bear Lakella. Paljo kaikenlaisia mökkejä, kauppoja,ravintoloita ja muuta tienvarsi täynnä. Niin ku jossain Levillä, mutta monta kertaa enemmän.






Lopulta oltiin Vintage Resort hotellilla. Kiva rivitalomainen rakennus. Piha-alue aika karun näkönen, mutta ihan siisti ja kiva huone. Päätyhuone meillä, mutta eipä tuolta pahemmin meteliä kuulunu muutenkaan naapureista. Hotellilla syötiin eväät ja laitettiin neiti levähtämään ja lähettiin ite kiertelmään aluetta. Siellä oli semmonen Village eli kylä, jossa oli erilaisia putiikkeja, ravintoloita ja jopa muutama leffateatteri.Mukaan tarttu hieno laukku, niin ku kuvasta näkyy :)



Kiertelyn jälkeen palattiin hotellille, laitettiin neitille ruoka ja lähettiin Woodland trailille iltalenkille. Semmonen muutaman kilsan mittanen lenkki hienoissa maisemissa.











Iltasella sitte käytiin syömässä Jaspersissa herkullinen salaatti ja ruoka puoliksi ja Kaitsu kävi paikallisessa rokkipaikassa hörppimässä oluen. Sitte hotellille nukkumaan! Reipas päivä oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti