Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tarina Big Bearilta jatkuu!

 Lauantaina lähettiin aamulenkille ihan lähimaastoon. Puolen kilometrin päässä hotellilta päästiin heti Towntrailille. Siellä Viivi sai viipottaa menemään taas koko vauhdilla, ku sai olla irti. Kyllä sillä vauhtia taas riittiki :)

Niin ku kuvasta huomaa, aina menossa, jos ei muuta ni silmät menee jo seuraavaan paikkaan :) Hienoja maisemia järvelle ja kiva polku muutenki.


Aamulenkin jälkeen neiti jäi taas kiltisti nukkumaan, ku mentiin aamupalalle. Perinteinen amerikkalainen aamupala, bageleita, sokerimuroja ja vohvelia. Toisena aamuna oli kuitenki jogurttia lisäksi. Mutta kyllä noillaki pääsi alkuun.  Aamupalan jälkeen neiti jatko uniaan ja me lähettiin kattelemaan, josko päästäis melomaan. Kanoottia metsästeltiin järven toiselta puolen, meidän puolella olis ollu kajakkeja, niitäki vasta parin tunnin odotuksen jälkeen. Captain John's Marinassa oli kanootteja ja kajakkeja, vaikka väittivät ensin, että joutuu tunnin ootteleen. Saatiin kuitenki 10 minuutin oottelun jälkeen kanootti ja päästiin melomaan. 20 dollaria tunti, ei paha hinta. Hirveesti sorsia, nokikanoja ja heinäsorsia ja sinisorsia. Sieltä palattiin sitte neitin luo hotellille ja käytiin hakemassa vähä välipalaa. Paahtoleipää, jonka päällä oli muusia ja häränlihaa. Hyvä välipala oli :)


 Sitte otettiin rennosti vähä aikaa, ennen ku lähettiin iltalenkille Pine Knot Trailille. Siellä oli taas Viivillä vauhtia, perinteiseen tapaan. Tallusteltiin melkeen pari tuntia hienoissa maisemissa. Kumman näkösiä kivikasoja joka paikassa, ei voi ku ihmetellä, miten luonto on saanu semmosia aikaan.







 Sitte taas neiti jäi nukkumaan ja me lähettiin syömään. Taas kerran suunta kohti Villagea ja Jaspers oli taas ruokapaikka. Kun kerran löytää hyvän paikan, ni mitäpä sitä vaihtamaan :) Sitte taas oluen kautta hotellille nukkumaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti