Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 27. elokuuta 2013

Tarina Losista jatkuu!

 Sunnuntai aamuna jalat oli jumissa edellispäivän kävelyistä, joten käytiin vähä polskimassa hotellin altaalla ennen aamupuuroa. Hienot näkymät hotellihuoneesta oliki. Ja oma parveke :)

Puuron jälkeen lähettiin kahteleen Kaitsulle levykauppaa. Kauppa löyty, mutta ei siellä ollu yhtään Kissin levyä. Sieltä suunnistettiin Losin keskustaan töllistelemään pilvenpiirtäjiä.

Tässä kuitenki ensin videoita lauantailta. Griffith Observatoriosta. Ja kuvaa observatorion sisältä.
Hollywood kyltin läheltä. Sitte Walk of famelta kiinalaista teatterilta. Lisää videota Walk of Famelta. Ja sitte Blues kitaristi Peter Framptonin Gitar Circus esitystä. Ja B.B King.


 Downtownilla eli keskustassa noita pilvenpiirtäjiä riittää. Tuolla toimistoalueella ei näin sunnuntaina näkyny pahemmin ihmisiä. Muutama pultsari siellä näky. Ensin suunnattiin Disneyn konserttitalolle. Hienon näkönen rakennus se oliki.



 Konserttitalon vieressä oli hieno puisto suihkulähteineen ja joku esiintymislavaki siellä oli. Puistosta matka jatku ja päädyttiin sattumalta vanhaan historialliseen kaupunginosaan. Siellä oliki vanhoja rakennuksia ja meksikolaisten myyntikoju. Tulipa tuommonen vanha kauppahalliki vastaan. Sieltä lähti mukaan kuivattuja ananasrenkaita, nam! Ja hyvää oli jätskiki siinä 30 asteen helteessä :)









Shoppailtua tuli yhen mekon verran, makso peräti 6 dollaria :) Ja sitte syömään ja autolle ja nokka kohti kotia! Kotimatka suju nopeesti ilman ruuhkia. Ja neitiki oli ilmeisen tyytyväinen ku äiti ja iskä tuli hakemaan. Kova pureminen oli vastassa ja innokkaasti oli lähössä autolle. Vaikka hoitopaikassa oli ollu luksusoltavat, oma piha pupujen kera ja olipa päässy sänkyyn nukkumaanki...  Neiti nukku ku tukki koko yön ja vielä maanantainaki väsytti neitiä. Kävin aamulla salilla ja protestiksi neiti oli päättäny syödä iskän sandaalin... Mutta jospa se siitä taas tottuu.

Polvet kenkkuilee taas, joten taitaa tänään jäädä jumpat vähä vähemmälle. Jos salilla kävis vähä jotain tekemässä kuitenki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti