Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen viikko taas edessä!


 Sadetta kesti kolme päivää. Nyt ollaan taas puolipilvisessä kelissä, lämpöä vähä yli 20. Kukat on nyt päässy vauhtiin sateen jälillä ja muutenki kaikki tuntuu vihreemmältä.

Lauantaina käytiin kattomassa Amerikan Hustle elokuva. Ihan ok, ei ihan mun makuun parhaasta päästä, mutta kattohan tuon. Ruoaksi napattiin viereisestä Creek cafesta pitaleivät, mulla lihapulla-feta ja Kaitsulla Cyroslihalla oleva. Ihan hyviä olivat, uskaltaa mennä toisteki.








Sunnuntaina ajeltiin sitte keskustaan, käveltiin Gaslamp Quarteri läpi. Käytiin kurkkimassa pariin taidegalleriaan ja vaatekauppaan. Hard Rock Hotellissa piipahdettiin Rock Shopissa. Ei siellä kyllä pahemmin Kissiä ollu, mutta ilmeisesti ostetuista tuotteista on menny osa hyväntekeväisyyteen. Herkullista Salty caramel munffinssia käytiin maistelemassa Heavenly Cupcake nimisessä paikassa. Uskaltaa käydä toiseki, sen verran hyvä muffari oli. Kaupungilta palattiin sitte kotiin, kerittiin just kattomaan Oscar gaalaa. Gravity voitti hirveesti palkintoja, kerranki semmonen elokuva minkä iteki oli nähny :)

Tämä päivä meni taas saleillessa ja salin jumppavastaavaa tavotellessa. Alustavasti sovittiin keskiviikolle jumppanäyttö, mutta jäi vielä vähä auki, eikä oo sieltä päästä kuulunu mitään. Hankalaksi menee. Muuten tälle viikolle ei oo mitään uusia ajatuksia. Jumppia tavalliseen tapaan. Ehkäpä vaihteeksi aurinkoisessa säässä. Sunnuntaille lupas jo melkeen 30 asteen hellettä...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti