Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Perjantaissa mennään!

Niin se alkaa tämä viikko olemaan viikonloppua vaille valmis.  Haastetta riitti tälleki viikolle. Alkuviikosta valvottiin yks yö neitin oksentaessa, toinen muuten vaan tuumiessa ja viime yö meni sitte Kaitsun mahakivun kanssa. Jospa sitä viikonloppuna sais nukuttua kunnolla.

Muutenki vähän vastustanu tällä viikolla. Jumppavastaavaa ei saa millään kiinni. Lupaa aina soittaa, vaan ei kuulu mitään. Tarvii varmaan koittaa saaha hakemus läpi muihin firmoihin, ku tuon kanssa on niin haastavaa. Puhelimessa jäi jostain syystä kamera päälle ja nyt on sitte puhelimen muisti täynnä kuvia, jotka pitäs jaksaa ruveta poistamaan. Ja sen lisäksi wathsuppikaan ei toimi enää... Mitähän vielä.

Eilen vietettiin mukava päivä taas kaverikoiran kanssa. Neitiki sai taas jahdata pupuja ja sisiliskoja ja meikäläinen sai nahkansa poltettua kun lueskelin auringossa kirjaa. Nii ja kävinhän mä aamulla kokeilmassa spinning tuntiaki, ku en ois kerenny kunnon pyörälenkille. Ihan ok tunti, jalat paino valmiiksi joten meinas olla vähä raskasta, mutta onhan tuo vähä tylsää normipyörälenkkiin verrattuna. Mutta toki tehokkaampaaki :) Tarvii ruveta reenaamaan, spinning tuntien ohjaamisesta on kuulemma helpoin alottaa ja tottahan se on, ei tarvi miettiä niitä koko tunnin mittasia askelkuvioita :)

Eilen syötiin tulisia tonnikalaperunoita ja tänään mennään porokeiton voimalla. Jos vaikka se auttas päihittämään tuon mahakivun, ettei tarvi ens yönä enää valvoa. Uusin voimin viikonlopun viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti