Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kesää kohti!

Uudessa viikossa mennään taas. Viime viikko katosi johonki. Lauantaina oltiin ihan vaan kotosalla. Käytiin ajelemassa Escondidossa, josta Kaitsu sai vihdoin telineen soittimelle ja kitaralle. Samalla maisteltiin juustokakkujäätelö viereisessä jätsipaikassa. Aamulla kävin jumpassa ja sain viimein monen mutkan kautta sovittua sen jumppanäytteen.

Sunnuntaina mulla oli koko päivän Zumbaohjaaja koulutusta ja nyt on seki titteli taskussa. Seuraavaksi pitäis ruveta sitte suunnittelemaan omaa zumba ohjelmaa. Kolmen kuukauden päästä sais käydä antamassa näytteen siitä tuonne La Fitnesille. Jos vaikka noille suominaisille pitäis täällä jotain pihazumbaa harjotteluna :)

Sillä välin ku minä zumbailin päivän, kävi Kaitsu Viivin kanssa taas Mount Lagunalla. Neljä tuntia olivat tallustelleet siellä. Viivin mielestä oli ilmeisesti liian kuumaa, kun oli pulahtanu kolmeenki eri otteeseen uimaan. Tässä näytettä siitä. Ilmeisesti jollaki ainaki oli hauskaa ja vauhtia :) Ja kuulemma mukavan rapanen koirakin jonkun pulikoinnin aikana, mutta pudistui sitte seuraavan polskinnan yhteyssä. Ja oli kerinny neiti kuivaa ennen autolle pääsyä.



Eilen oli sitte vuorossa kauan odotettu jumppanäyte. Mutta eipä se hirmu hyvin menny. En saanu käyttää omaa musiikkia ja kun ole tuohon yhteen miksattuun pötkömusaan tottunu, niin ei kauheen hyvin onnistunu. Ja aika tiukat raamit tuntu olevan mitä Bodyworksissä ja Kickboxcardiossa saa tehdä, ei kelvannu kaikki liikkeetkään, vaikka niitä toiset ohjaajat tunnilla käyttääkin. Koulutuksen jälkeen sais käydä antamassa uuden näytteen, pitää miettiä käynkö jossain vaiheessa. Nyt koitan kuitenki mennä tuolla Zumballa eteenpäin, sen ohjaustyyli on sama mitä minäki oon tehny eli kappale kerrallaan suunnitellaan liikkeet ja muut. Eikä tarvi 45 minuuttia jaksaa riehua ilman taukoja.

Työhakemuksia oon laitellu sinne sun tänne, mutta yllätys yllätys ei oo kuulunu mitään. En oo kyllä pahemmin ootellukaan :) Suomen reissun aikataulukaan ei oo vielä varmistunu. Jos sen sais huomenna suunniteltua kuntoon.

Muutenpa täällä ei mitään ihmeitä ole. Lämmintä on lupailtu taas 25 tälle viikkoa ja hyvin tuolla tänäänki tarkeni. Ens viikonloppuna käydään kurkkimassa Big Bearilla, josko sieltä löytyis hitunen lunta tälle talvelle :) Ei taija tosin lunta olla ku rinteessä, ku päivälämpötilat on sieläki reippaasti kymmenen yläpuolella mutta sittepä sen näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti