Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 27. maaliskuuta 2014

Kotiviikkoa!


Tällä viikolla riittääki aktiviteettia. Maanantaina testasin uusia lenkkareita salilla ja zumbassa ja hyvältä tuntuvat! Ja on muuten hienon näkösetki! :)


Tiistaina päivä meni ilmastointikoneen huoltajaa ootellessa. 9-3 välillä oli ennustus, joten tarvi olla kotona ettei tuu mitään ku tytsi on kotona. Päivä kulu siis zumbaohjelmaa harjotellessa. Puolen päinvään aikaan huoltomies kävikin. Ostin jo suomen reissun liputki, 6. toukokuuta ois taas lähtö ja takas sitte 26. päivä mutta tuli ilmotus, että tulolento Oulusta Tukholmaan on peruttu, joten tarvii ruveta suunnitteleen joku muu reitti tai päivät. Jospa nuo lennot saa lutvittua, niin kerkee taloa tyhjennellä ja asioita hoitaa ja vähä toivottavasti mökkeilläki lomalla:)

Tänään oli luvassa luvassa kahvittelua yhden suomalaisen kans, kun ostin semmosen metallihyllykön. Mutta kahvittelut jäi tällä kertaa välissä, ku hänellä oli kiire ostoksille. Joudinpahan hyvissä ajoin arpomaan noita lentoja uusiksi.

Huomenna ootellaan sitte maton pesijöitä 9-12 välillä eli pyörälenkki ja viime viikolla alotettu tennis jää nyt välistä. Tennis oli kyllä sen verran mukavaa, että sitä tarvii päästä pelaamaan toisteki. Harmi että jää tällä viikolla välistä. Viime viikko meniki nopeesti, sain zumbabiisejä ja pääsin tekemään ekaa omaa zumbaohjelmaa. Sen parissa tämä viikkoki meneeki reippaasti. Tilasin parit zumbahousutkin, kehtaa siirtyä eturiviin zumbailemaan, ku on varusteet kunnossa :)

Kelit on vähä viileet, 15-20 on lupailtu tälle viikkoa ja nyt pariksi päiväksi lupas sateitaki. Tänään on vähä tihuuttanu välissä, mutta ei niin että ois mitään kastellu.Yöllä sato kunnolla vettä, oli mukavan raikas ilma aamulla. Lenkkikamut oli tosin joutunu kaatosateen keskelle kesken lenkin, mutta eivät onneks täysin kastuneet.

Prinsessaa on väsyttäny reissun jälkeen. Mitä nyt möksöttelee välillä ja oottaa palvelua. Eilenki jäi oottamaan ulos, että missä se vesikuppi viipyy. Ei viittiny tulla sisälle juomaan, ku yleensä se kuppi on ulkona oottamassa :) Pilalle hemmoteltu koko koira :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti