Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Uusi viikko, toivottavasti uudet kujeet.

Niin se viikonloppu vierähti rennosti.

Mulla vaan lämmöt nousee vähä väliä. Lääkärin mukaan ihan normaalia, jos on 37 lämpöä. Vaikka normaalisti mun lämpö on lähempänä 36. No ei auta, näillä mennään ja koitetaan jaksaa.

 Lauantaina käytiin nauttimassa helteestä Oceansiden koirarannalla. Viivi nautti taas pulikoinnista ja pallon hausta. Eipä me olla moneen kuukauteen tuolla käytykään. Paljo siellä riitti kavereita, mutta enemmän neitiä kiinnosti oma pallo ja sitä hakiessa saatavat namut :)

Yks näppärä koira siellä tuli kuivailemaan itteään meihin, ku istuskeltiin hiekalla :) Ei voinu ku nauraa ku se koitti kiehnätä selkään ja jalkoihin ja sitte lähti vaan tyytyväisenä jatkamaan matkaa.  Viiville riittää että se tulee aina ihan viereen puistelemaan turkkiaan kuivaksi :)

Sunnuntaina Kaitsu oli töissä jonku aikaa, joten me otettiin Viivin kans rennosti. Iltasella vietiin sitte pyörät huoltoon, joten nyt mä olen sitte pyörätön ja autoton ku Kaitsulla on auto. Eilen kävin kävellen salilla. Ihan hyvin menee niinki, ei tuo matka niin pitkä ole. Tämän päivän suunnitelma on sitte ihan auki. Jos vaikka omalla salilla kävis vähä päivällä. Peruskauraa tämä viikko, ei mitään ihmeellistä tiedossa taaskaan. Jotain vaihtelua ois kiva saaha välillä.


Tosin pitäs ruveta katteleen lippuja Suomeen. Talokuviot taitaa vaatia extrareissun sinne suuntaan, joten tarvii miettiä seki tähän keväälle vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti