Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Melontaa laudalla ja jumppaa

 Lauantaina vuorossa oli Paddleboarding kokeilua elikkä laudalla melomista. Kaitsuhan tänä kävi kokeilemassa jo työporukan kanssa, mutta nyt pääsin minäki kokeileen. Ajeltiin siis Misson Beachille ja vuokrattiin laudat. Opastus oli vähän vajaa, mutta pysyhän tuolla laudalla Kaitsun oppien mukaan :) Kaks ja puol tuntia oli aikaa meloa, ei ihan kaikkee aikaa käytetty, mutta kierreltiin lahtea ympäri aika lailla. Välillä vähä hirvitti meloa tuolla veneiden keskellä, mutta ei tarvinnu uida kesken melomisen eli kuivana selvittiin rannalle :)
Siellä oli kyllä joka lähtöön kulkijoita. Oli kanootilla melojia ja näitä lautalaisia. Oli katamaraaniveneitä ja optimistijollia, polkuveneitä monenlaisia ja näkypä yks iso siipiratasaluski kiertämässä. Täällä oliki hyvä kulkee ku ei ollu isot aallot niin ku meressä.

Melomisen jälkeen pulahdin minäki ekan kerran meressä uimassa. Ja lämmintä vettä oli! Ja kun lahden suojassa oltiin, ni ei ollu aallotkaan haittaamassa menoa. Tuolla tarvii käydä uimassa toisteki.


 Kotimatkalla pysähdyttiin Pacific Beachilla, jos löytyis joku sopiva ruokapaikka. Ja löytyhän se. Pubityyppinen paikka, jossa yllättävän herkulliset ruuat! Pieneksi pilkottu salaatti, jossa oli salaatin lisäksi pekonia, munaa ja sinihomejuustoa ja herkullinen kanawrap. Eikä maksanu ku 23 dollaria eli noin 18 euroa. Kyllä noilla nälkä lähti :)
 Sunnuntaina kävin esittämässä osaamistani El Cahonissa Crunch Fitness salille. Kickboxia vedin varmaan 15 minuuttia, vaikka alkutiedoissa oli, että 3-5 minuuttia. Tulipahan käytyä ja ihan kohtuullisesti se meni, mutta tuskin tarvii työpaikkaa ootella. Onneks ei tarvinnu esittää Zumbaa, sen verran loistava oli edellinen Zumbaohjaaja, etten mä päihitä semmosia millään vielä. Tällä tai ens viikolla pitäis kuulla miten kävi, ens sunnuntaina pitävät vielä näyttöjä. Lauantaina kuulin myös keskiviikon Bodyworks jumpan kohtalon. Tunti oli annettu jolleki, joka nyt keskiviikkona käy vetämässä sen ja jos ei tykkää ni sitte ilmeisesti se ois mun. Palkanki sain tietää, joten edistystä siinä. Ei puutu enää ku ne tunnit...

 Jumppanäytteen jälkeen käytiin ihastelemassa Lake Murrayn maisemia ihan El Cahonin vieressä. Viivi ois jääny sinne oravien kanssa vaikka kuinka pitkäksi aikaa ja ois se sorsien kanssa uiminenki houkutellu, mutta koiria ei saanu vielä 15 metriä lähemmäks vettä eikä siellä saanu ihmisetkään uida. Ihme eläjiä täällä Amerikassa, ku missään järvessä ei saa uida. Mutta ihastellaan sitte muuten noita järvimaisemia.
 Järveltä tullessa vietiin neiti kotiin ja lähettiin sänkykauppaan. Kolme kuukautta sitte ostettu petari ei auta Kaitsua nukkumaan, joten nyt kokeillaan sitte taas uutta sänkyä. Peukut pystöön, että sillä saadaan miehen unia vähä pitennettyä... Tänään se jo toimitettiin, joten aamulla tietää jo vähä, että miltä tuntu!

Sunnuntaina iltasella paistettiin sitte lohta ja ihan hyvää oli Amerikkalainen kasvatettu lohi suomalaisen puutteessa :)

Tänään sitte Suomiteemalla ruisleivän leivontaa. Aamupäivällä kävin pilateksessa ja Zumbassa. Zumbassa oli uus vetäjä, melkosen energinen ja hirmusesti hyppivä mies. Ihan mukavaa ja tehokasta vaihtelua, en valita vaikka vähä epäilinki, että noinkohan sitä tulee Marcuksen Zumbassa käytyä. Mutta tiiä vaikka tuosta tulis lempiohjaaja nyt ku entinen lähti pois :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti