Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 23. tammikuuta 2015

Fallbrookissa

 Niin se taas viikko vierähti. Päiviin on kuulunu taas enemmän tai vähemmän möksötystä, niin ku kuvasta näkee. Saas nähä millon se möksö palautuu taas ennalleen. Korvapunkki kiusaa taas, joten tippoja laitetaan pari kertaa päivässä. Ei onneks möksöä häirihte :)

Tällä viikolla lopetin tuon ibuprofeiinin syömisen. Ei polvi oo onneks kovin paljo pahempi ku ennenkään. Mutta ei se kyllä oo yhtään parempikaan. Zumbasta ei tykkää ollenkaan, tunnin saatan jumpata ihan hyvin mutta sitte tahtoo käveleminenki sattua. Nyt oon parina päivänä käyny meijän salilla crossaamassa ja LA:lla spinningissä ja niitten jälkeen ei tunnu jalkakipu pahenevan, joten nyt ois sitte suunnitelmissa ruveta suunnitteleen tuo cykle ohjelma, ni jos vaikka pääsis ohjaamaan sitä ja vois jättää zumban pois. Vaikka ikävä sitä tuleeki, mutta jalalle varmaan parempi. Ulkona pyöräily tahtoo käydä polveen, en tiiä miks cykle on parempi, vissiin ku vastuksen saa säätää ite tai asento on jotenki parempi. Ken tietää.

Viime viikonloppuna käytiin katteleen taas uusia maisemia. Vierailtiin Fallbrookin kaupungissa, n.40 minsan ajomatkan päässä. Sielä oli taas ihan erilaista maisemia, paljo puutarhoja ja kasvillisuutta muutenki ihan eri tavalla ku täällä. Käytiin ensin pienessä puistossa käveleskelämässä. Neitillä oli mukavaa jahdata pitkästä aikaa oravia ja jotain näätäeläimiä. Polskimaanki päästettiin, ei oo päässy tytsi pulikoimaankaan pitkään aikaan.



 Puistokävelyn jälkeen käytiin kattomassa Fallbrookin vanhaa keskusta-aluetta. Kivoja taloja joissa erikoisia liikkeitä.
 Viivi pääsi mukaan oluellekin yhteen panimoon.
 Kaupungista löyty myös vanhan ajan karkkikauppa, jossa oli tosiaan kaikkia vanhanaikasia karkkeja. Napattiin mukaan muutama lakuirtokarkki ja kassalla selvisi, että myyjän vanhemmat oli tullu Suomesta. Muutaman sanan heppu puhu suomea, mutta aika huonosti. Vanhemmat oli muuttaneet sukunimen Amerikkalaiseksi eikä mies ollu koskaan käyny Suomessa.

Sunnuntaina otettiin rennosti kotosalla. Ensin käytiin kaupassa kattelemassa kalenteria ja Kaitsu kävi Viivin kans vallottamassa Black Mountain vuoren huipun taas ennätysajassa. Minä harjottelin sillä välillä Zumbaa kotosalla, mun polvella ei noille vuorille ole asiaa enää jos ei mitään ihmeitä satu. Sitte tehtiin pitkästä aikaa pitsaa.

Tänä viikonloppuna ois vuorossa täytetyt lätyt. Ruisleipää oon leiponu pariki kertaa tällä viikolla, harjotellu zumbaa ja miettiny cykleä. Siinäpä ne päivät katoaa. Katon maalaaja kävi eilen, ulkokaton korjaajat kävi jo aikasemmin ja nyt maalasivat veden jälkiä katosta vähemmäksi. Halkeema sielä vielä on jälellä, mutta parempi nyt kuitenki.  Ei muuta ku mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti