Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 5. tammikuuta 2015

Kotimatka koittaa!

 Sitte koitti lähtäpäivän aamu. Aamu alotettiin taas snorklauksella kilppareitten seassa ja aamupalalla. Omaa puuroa tällä kertaa.


 Lentokentälle ajellessa käytiin vielä kattomassa miltä saaren toinen laita näyttää ja piipahdettiin yhessä kylässä mutta ei näyttäny yhtään houkuttelevalta, joten suunnattiin Paian kylään lähelle lentokenttää ja kierrettiin siellä ennen ku mentiin syömään Rock Bottomiin, taas kerran Kissin heppujen ruokapaikka. Lähön kunniaksi otin jonku Laavadrinkin, ananasta, mansikkaa ja mitähän muuta herkullista siinä oli. Ruokana pitsaa ja mulla oli joku kausikalkkuna. Ihan hyvää evästä taas. Sitte vielä jälkkärijäätelö jätskipaikasta ja lentokenttää kohti.


Lentokentällä on kovat tarkastukset, ettei viedä mitään kasveja tai eläimiä pois. Jopa eväsbanaanit piti syödä pois ennen portillemenoa :) Sitte taas istuskeltiin reilu viis tuntia koneessa ja oltiin yöllä kotosalla. Neitiki oli pärjänny hyvin hoitajien kanssa mutta ei se meitä ollu kokonaan unohtanu, innokkaasti otti vastaa vielä :) Sitte oliki aika ruveta valmistautuun joulua varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti