Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 17. tammikuuta 2015

Polven kanssa taistellessa

Niin se uusi vuosi on jo pitkällä. Ei mitään uutta ja ihmeellistä, joten ei oo oikeen kuviakaan jaettavaksi. Polven kanssa kävin lääkärillä ja röntgenkuvista ei mitään isoa pahaa löytyny joten lääkäri pääty että kipua aiheuttaa kondromolasia eli ruston pehmeneminen. Fysioterapialla pitäis jatkaa, kun tuo kahen viikon buranakuuri loppuu. Pitää nyt kattoa meenkö, Suomessa siitä ei ollu pahemmin apua, en tiiä oisko näillä viisaampia konsteja. Siis vanha vaiva kyseessä, mutta jostain syystä nyt on pahentunu. Tällä viikolla oon liikkunu jo vähä viime kuukautta enemmän, mutta nyt on sitte taas polvi turvoksissa eikä taho taipua. Ei vissiin tykänny eilisestä zumbasta ja parin päivän oman zumban harjottelusta. Ei enää muuten niin kipee ku vielä joku aika takaperin, mutta sitte sen näkee ku en enää syö 3xpäivässä 600:sta buranaa...

Viime viikolla yritti vähä flunssaaki, mutta ei se oo päässy vielä päälle ainakaan. Kaitsu sairasti viime viikolla pari päivää vatsatautia, mutta mä vältyin siltä kuitenki.

Viikonloppuna käytiin kattomassa Hobitti elokuva. Muuten aika lailla kotona kököttelyä. Tai no joo, viime sunnuntaina kävin salilla ja kotiin tullessa ihmettelin märkiä länttejä lattiassa. Ihmettelin jo, että miten Viivi noin kummasti on pissaillu, mutta sitte hoksasin kurkata kattoon ja sieltähän se vesi tulee, katon halkeeman kautta. Onneks ei enää sen enempää satanu, korjaajat kävi just. Nyt sitte ootellaan seuraavaa sadetta ja katotaan vieläkö vesi tulee sisään :)

Lihakastike, kurppaloota ja kaurasämpylät ootelee, joten ei tällä kertaa enempää.
Tässä vielä vähä Mauin videoita kuvien puutteeseen :)

 http://youtu.be/HjAudTe5wyg Haleakala-tulivuorella

http://youtu.be/WSqyVnivMqU Ajo Haleakalalta alas

http://youtu.be/cOdatsnQGKI Honolua Bayn sademetsässä (kukko)

http://youtu.be/Rx45UdIW24Q meidän hotelli

http://youtu.be/KZMNJdner2g Burn 'n Love Elvis-tribuutti

http://youtu.be/thvYvR6366A Hookipa Beachilla surffarit

http://youtu.be/lqe3IuO-nTA Koki-Beachilla Hanaissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti