Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 8. tammikuuta 2015

Lapsenlikkoina!

 Joulun jälkeen ruvettiin pariksi päiväksi lapsenvahdeiksi. Ekana päivän rynnättiin heti Balboa parkkiin eläintarhaan. Sielä oli välipäivien kunniaksi muutama muuki, mutta lopultä löydettiin parkkipaikka ja käytiin vähä kiertämässä. Lasten puolella käytiin ja apinoita kurkittiin. Virtahepo jätettiin välistä ruuhkan takia mutta nähtiin karhu sentään tällä kertaa.

 Neiti oli kun unelma. Nukutukset ja syönnit suju niin mallikkaasti ja yölläki nukuttiin kohtuuhyvin. Toisena päivänä käytiin Poway parkissa koko porukalla kattelemassa maisemia ja juoksemassa heinikolla. Ja laskettiin sielä jokunen liukumäkiki :)

Vaikkei Viivi oikeen neitistä hirveesti innostukaan, niin kyllä sille ikävä iski, kun Aili lähti pois. Raukka jäi vinkumaan parvekkeelle, että älkää viekö sitä pois...
 Uutta vuotta vaihdettiin rauhallisesti ensin porukalla syöden Maijun herkkuruokia ja sitte kotona unta palloon, että jaksettiin uuden vuoden kunniaksi lähtee rellestään Knott's Berry Farmille huvipuistoon heti aamusta :)

Vuoristoratoja ja muita vempeleitä tuli kokeiltua ja toiset kokeili jalkapallohaasteessa voittaa Aiskulle nallea, huonolla menestyksellä.
 Kaivoskierroksella kummitusjunatyyliin käytiin vuoren sisällä tutustumassa kaivosmiesten hommiin. Kyllä sieltä vissiin kultaaki oli löytyny :)
 Ihan oikee höyryveturi kiersi aluetta ympäri, samoin ku hevosten vetämät vaunut, mutta nuo jäi tällä kertaa välistä. Ghost Townin länsirannikon suurin puinen vuoristorata tuli testattua. Oli kyllä hurjaa kyytiä, oli vielä sen verran pitkä. Edellinen lyhyt vaikkakin vauhdissaan ja korkeudessaan hurjempi vuoristorata ei tuntunu tuon jälkeen miltään :)
Panda Expressillä tankattiin päivän aikana, appelsiinikana oli edelleen herkullista ja kotiin lähtiessä löydettiin vihdoin paikka, josta ei ollu kahvit loppu joten saatiin vielä snoopyleivokset kahville kyytipojiksi. Sitte oliki aika palata takas kotiin Viivin luo.

Viivi oli viettäny laatuaikaa Tiinan hellässä huomassa ja pääsi lasten kanssa puistoilemaan pariksi tunniksi. Ikävä oli iltasella tietenki jo kova, mutta varmasti kivaa vaihtelua oli karvakorvaki saanu päivälenkillään.

Lähtöpäivä läheni kovaa vauhtia, mutta tauti iski pikkuneitiin just lähtöpäivänä, joten saadaan nauttia potilaitten seurasta vielä muutama extrapäivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti