Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Joulun aikaa vieraitten kanssa!

 Suomivieraat saatiin taloon vähä ennen Havajin reissua. On keretty tutustuun lähimaisemiin ja vähä kauemmaksikin.
 Yhtenä päivänä kierreltiin hienoa yliopistoaluetta ja käytiin tutustumassa Mission beachin rantakallioihin. Motoristi pandaki tuli vastaan :)


 Sitte oli vuorossa keskustaan tutustuminen. Kirjaston ja Petco stadionin kautta rannalle ihasteleen hienoja veneitä. Syömäänkin päästiin enemmän tai vähemmän herkulliseen korealaiseen ravintolaan, kun sushipaikat oli kaikki täynnä...

 Kuusi ja muut tarvittavat joulujutut saatiion hommattua. Kinkku ei ollu harmaata, mutta muuten ihan hyvää. Porkkana- ja perunalaatikko oli ihan hyviä, lanttu-naurisloota ihan syötävää. Punajuurisalaatista tuli tosi hyvää. Tortut maistu edellen ihan suomalaiselle ja joululeipäki oli joulun makunen, siementen ja joulumausteitten kanssa.

Ja saatiin se kuusiki puettua jouluasuun :)


 Kilttinäki oltiin oltu, lahjoja sai ite kukanenki enemmän tai vähemmän. Viivin paras lahja aikoihin oli siili, joka päästeli possumaista röhinää. Tuo röhkiminen tosin loppu ekan päivän jälkeen. Tai röhkii joka päivä vähä ennen ku lopettaa taas. Lelu sai vissiin Viivistä tarpeekseen.
 Jolleki tuli taas vuosia täyteen ja sai herkullisen suklaamoussekakun sen kunniaksi. Onneks vuosia näyttääki olevan vähemmän ku mitä minä muistin :)

Tapaninpäivän kunniaksi käytiin kattomassa palloparaatia keskustassa. Muutama kiva pallo, mutta muuten oli aika tylsä kulkue, vaikka niitä lippuja ja soittokuntia siellä oli niin ku 4th of July juhlissakin. Syömässä käytiin Souplantationin salaatti- ja keittobuffetissa. Kyllä sieläki sai mahan täyteen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti