Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 31. tammikuuta 2015

Sweet waterilla viikonloppuna

 Taas yks viikko takana. Omat jumpat vedetty ja taisin yhen tuurauksenki tehä. Ja tiistaina yllätyin kun menin vetämään Zumbatuntia ja siellä oli jo uus vetäjä. Kukaan ei mulle muistanu ilmottaa, että toinen ohjaaja ottaa tunnin. No parempi koivelle, muuten meinas vähä ärsyttää ja pomon kanssa jutellessa ei kyllä yhtään tilanne parantunu. Mutta kun pomoa ja sen käytöstä on vähä vaikeempi muuttaa ni pitää koittaa kestää.

Cyclessä oon käyny tällä viikolla pariki kertaa, oma cycle ei hirveesti oo edenny, biisejä alkaa oleen valmiina mutta pitäs suunnitella ne vielä tarkemmin. Silmälaseja oon koittanu käydä kattelemassa, parit vaihtoehot ois, mutta ei täydellisiä tullu vielä vastaan. Tänään kävin silmätarkastuksessa, sain reseptin piilareille ja laseille, ei ollu näkö muuttunu kolmessa vuodessa ollenkaan onneks.

Viime viikonloppuna käytiin taas tutustumassa uusiin ulkoilumaistoihin. Lyhyt polku Sweetwaterissa mukavan leirintäalueen ympärillä. Siellä oli tytsillä sen verran vauhtia, että piti ottaa heti alkumetreillä uudestaan kiinni, ku meni pupun perässä niin että sai kaktuksen kiinni kylkeensä ja sitte kun koitti sitä repiä irti ni oli suuki täynnä piikkejä... Onneks tämä tytsi on kylmähermonen, ei eväänsä väräyttäny ku kiskottiin kaktusta irti kyljestä ja piikkejä suupielistä. Eikä se menoa hidastanu yhtään, kovasti oli huutoa varsinki oravien perään, niitä ku ei meijän perällä näin talvisin jostain syystä näy.

Tarvii tulla toisen kerran kiertään toiselle puolelle järveä, sielläki näky polkuja olevan


 Ens viikolla lähetäänki sitte jo torstaina reissuun kohti Grand Canyonia. Siinä saaki taas istuskella koko porukka autossa kilometrin jos toisenki. Saas nähä näkyykö lunta, melko kylmää siellä näin talvisin on. Tarvii kaivaa pipo varalta mukaan jostain kaapin perukoilta.

Muutenpa ei mitään kummempia. Polvi on ehkä vähä parempi nyt ku oon jättäny zumban ja zumban harjottelun välistä ja siirtyny pyöräilyyn ja crossailuun. Tänään tilasin ajan fysioterapiaanki.  Saas nähä mitä siellä keksivät ja joudunko konkurssiin sen ansiosta. Tuosta yhestä lääkärikäynnistä saa jo pulittaa $150 eli reilun satasen. Ja vakuutusyhtio vieläki enemmän. Kauhulla odotan sitte fyssarin laskua... Pitäisköhän ruveta lääkäriksi, ne tienaa täällä ilmeisesti melko reippaasti.

Mutta nyt nakkikeiton syöntiin ja viikonlopun viettoon! Tänään muuten on sadellu suomalaiseen tapaan vettä vähän ripotellen. Muutenki ollu pilvistä ja vähä samanlaista sadetta useempanaki päivänä. Ihan kiva välillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti