Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 13. elokuuta 2013

Elokuussa jo!

Jopas taas viikko vierähti nopeesti. Ja ihan vaan töllistellessä. Viime viikolla vaivas väsymys, joten liikunnat jäi minimiin. Polvet kenkkuilee ja nyt on sitte kurkku kipeä. Eli flunssaahan se arvatenki tietää. Taas. Jospa se menee taas säikähdyksellä ohi. Ei jaksais taas alkaa sairastaan.


Lauantaina käytiin taas kaupungilla. Päätettiin käydä tutustumassa Little Italy kaupunginosaan. Siellä asuu paljo italialaisia ja joka paikassa oli italialaisia ravintoloita ja kahviloita. Osuttiin just sopivasti Farmers Marketille eli paikallisten maanviljelijöitten kauppapaikkaan, joka tuolla aina lauantaisin on. Oli hedelmiä ja kasviksia, juustoja, lihoja ja kaikenlaisia tuotteita mitä ikinä vaan joku keksii tehdä. Paljo siellä oli ihmisiäkin.




Käytiin istuskelemassa kivassa ravintolassa yhden oluen verran. Oli kivannäkönen vanha rakennus. Ja hyvännäkösiä oli ruuatkin, ehkä ens kerralla käydään tuolla syömässä. Siellä juteltiin yhden naisen kanssa, joka oli muuttanu vuonna 66 Skotlannista tänne.Melko kauan oli kerenny täällä asumaan jo.






Sieltä käveltiin taas keskustaa kohti. Tämmösiä New Yorkin tyylisiä taloja sattu muutama matkan varrelle.

Shoppailujen jälkeen päädyttiin taas herkulliseen Rock Bottomiin syömään. Aina vaan paljo herkullisia vaihtoehtoja lista täynnä. Mulla hampurilainen ja Kaitsulla tuommonen herkullinen pihvi sipulirenkaiden ja muusin kera. Ja matkalla autolle törmättiin vielä herkuttelijoiden unelmapaikkaan, Extraordinary Desserts myymälä-ravintolaan. Siellä oli hienosti koristeltuja kakkuja vitriinit pullollaan. Antoivat lista käteen, mihin piti merkata mitä haluaa. Sitte kassalle listan kautta ja pienen jonotuksen jälkeen sai herkut kotiin. Tällä kertaa päädyttiin tuommoseen Linzer choclate danis leivokseen. Herkullista oli! Mutta oli noilla herkulliset hinnatki, 5-10 dollaria kappale. Mutta eipä Suomessa oo näkyny noin hienosti koristeltuja kakkuja missään. Ei tullu otettu valikoimasta kuvaa, kun siellä oli paljo muitaki herkuttelijoita kattelemassa valikoimaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti