Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 26. elokuuta 2013

Los Angeles!

Taas yks viikonloppu takana. Tällä kertaa Los Angelesiä tutkimassa. Lauantaiaamuna vietiin neiti kavereille hoitoon ja lähettiin ite ajeleen kohto Losia. Parissa tunnissa päästiin perille, ruuhkaa oli onneks vaan vähä loppumatkasta. Ajeltiin suoraa Griffith parkkiin ja kivuttiin kattomaan Observatoriota. Siellä oli kaikenlaista tietoa ja näyttelyitä auringosta, tähdistä ja muusta taivaalla tapahtuvista ilmiöistä. Komeella paikalla tuo Observatorio oli, komeet näkymän kaupunkiin. Tuolla Griffith parkissa oli paljo kaikenlaisia polkuja ja paljo kulkijoita. Hollywood kylttikin sieltä näkyi.







 Observatorion jälkeen ajeltiin paikkaan, josta oli parhaat näkymät Hollywood kyltille. Sieltä matka jatku Walk of Famelle tallustelemaan tähtien päällä. Niitä riittiki ihan reippaasti. Ensin oli mukavan hiljasta, ku lähettiin toisesta päästä liikkeelle, mutta toisessa päässä katua oli ihmisiä vaikka kuinka. Ja kaikenlaisia hahmoja tuli vastaan. En kyllä etes tunnistanu niitä, mutta kai ne jotain leffahahmoja oli..



 Tämä Kiinalainen teatteri oli hieno. Siinä edustalla oli noita nimmareita ja jalanjälkiä monelta tähdeltä.



Kaitsuki pääsi poseeraamaan lempibändinsä viereen :) Palailtiin sitte katua takas ja suunnattiin etsiskelemään hotellia. Ensin käytiin lähellä hotellia Panda Expressissä syömässä. Hyvin löydettiin perille ja mukavan rauhallinen hotelli oliki. Kaitsu suunnisti illaksi Blues kitaristien keikalle ja minä lähin shoppailemaan kun hotellin vieressä oli kiva kauppakeskus. Eipä kyllä tarttunu mitään mukaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti