Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 20. elokuuta 2013

Old Poway

Maanantaissa mennään taas. Takana aamu crossailu, pilates, zumba ja kirjastossa käynti. Leipätaikina nousemassa ja pitäis korjata neitin leluja, ettei tuu kaikki sisukset ulos. Siinäpä hommaa tälle iltapäivälle. Karvakorvaki parantuu silmissä. Ei pahemmin välitä haavasta, joten saa olla ilman kauluia päivät. Ja varmaan kohta yötki. Jospahan se paranee nopeesti.

Lauantaina käytiin tutustumassa Old Poway:hin. Siellä puistossa ollaan pyörähdetty pikasesti ennenki, mutta nyt löydettiin pieni kylä kojuineen ja höyryjunarata. Käytiin istuskelemassa junan kyytilläki :) Siellä oli hieno vanhanaikanen asemarakennus, vesitorni ja muuta vanhaa. Kiva paikka. Satuttiin paikalle just ku tuolla oli käsitöitten myyjiä. Tuommoset kivat korvakorut tarttu mukaan :)












 Iltasella minä jäin neitin kanssa kotiin ja Kaitsu lähti kattomaan Weezerin keikkaa Del Marin laukkaradalle. Keikalle pääsi kuudella dollarilla, jos meni laukkakisojen aikaan. Parkkimaksu oliki sitten 20 dollaria... Jos ei halunnu pelkälle keikalle, ois joutunu maksamaan 20 siitä lipusta. Joten tulipahan sitte laukkakisaki nähtyä samalla :) Ois ollu jännä olla mukana. Mutta ehkä joskus toiste sitte. Vielä lisää videota







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti