Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 6. elokuuta 2013

Mötkötystä

Ei sitte eilen näköjään tuo kirjotus lähteny, joten tänään tulee sitte toinen perään :)

Neitillä on taas joku kumma aikakausi. Illalla päätti mennä yksin pikkumakkariin omaan koppaansa nukkumaan. Sitä se ei oo tehny koskaan. Kävi se yöllä jossain välissä nukkumassa vieressäki, mutta aamulla oli taas kopassansa ennen ku tuli herättämään. Ja aamulla ei taas halunnu lähtee lenkille mun kanssa. Mötkisteli ja söi heinää ja nuuskutti vaan joka mutkaa, palattiin sitte takas. Sitte piti leikkiä sammakolla, ennen ku neiti väsähti. Ota tuosta taas selvää mikä sitä nyt vaivaa.. Mutta posti toi muumipaketin Suomesta! Salmiakkia, keksiä, hapankorppua ja ruissipsejä, herkuttelua luvassa viikonloppuna :) Kiitokset kummipojalle :)

Eilen oli ihan normi päivä salilla Zumbaten ja kotona mötköttäen. Tänään vuorossa pyörälenkki.

Sunnuntaina me otettiin tytsin kanssa aurinkoa ja käytiin kattomassa kavereitten postit ja kukkaset. Kaitsu kävi kattomassa tennistä. Etelä-California naisten avoimen turnauksen loppuottelu Carlsbadissa jossain hienolla kylpyläalueella.


 Iltasella käytiin sitte nauttimassa ruuasta lähiravintolassa, Elephant Bar & restorantissa. Tosi laaja lista ruokia, valinnanvaraa riitti. Mä otin kanaa ja katkarapua vihanneksilla ja Kaitsulla oli tommonen pihvileipä sipulilla,herkullisten hedelmien ja marjojen kera ja ceasar salaatilla. Tuolla tarvii käydä toistekin, sen verran hyvää ruokaa oli. Mutta kaloreita noissa annoksissa riittä, näissä ei ollu ku alle 800 mutta suurimmassa osassa oli yli tuhat, jopa 1800 eli meikäläisen koko päivän kalorit yhessä ruuassa. Ei siis kannata ihmetellä miten täällä ihmiset nuo kilonsa saa, ei välttämättä etes millään roskaruualla. Iltasella tytsi sitte simahti Black mountain lenkin paluumatkalla levähtelemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti