Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 6. elokuuta 2013

La Jolla lauantaina

 Perjantaina käytiin tassuttelijan kanssa iltasella Del Marin rannalla. Nyt oli vaan vesi niin korkeella, ettei rantaa ollu paljo ollenkaan eikä siellä kyllä ollu pahemmin koiriakaan. Käveltiin sitte vähä muuten siellä. Kivan näköstä aluetta tuokin.
 Lauantaina oli sitte vuorossa La Jolla. Taas yks merenrantakaupunki parinkymmenen kilsan päässä täältä. Alotettiin jättimäiseltä yliopistoalueelta. Siellä oli kouluja joka lähtöön. Ja tuo Ahti siellä oli kanssa :)

Hieno kirjastorakennus. Niin ku avaruusalus. Peililasit ja tuo ylöspäin leveävä rakenne oli kyllä vakuuttava. Ja yhden rakennuksen katolle oli eksyny jonku suomalaisen kesämökki ihan selvästä :) Tuommosia pikkusia puutaloja kun täällä ei näy. Vähän videota alueesta kanssa.


 Yliopistoalueen kiertelyn jälkeen käytiin kattomassa Glider porttia. Siellä lähti koko ajan noita liitovarjoja. Porukka oli ilmeisesti kouluttautumassa tandenohjaajiksi. Osa liiteli yksin. Oli ihan villin näköstä, ku porukka vaan käveli tuonne jyrkänteelle ja jatko siitä sitte liitelyä varjolla. Pitää varmaan
joskus iteki käydä kokeileen :)


 Sitte jatkettiin matkaa vähä eteenpäin ja käytiin surffareiden suosimalla rannalla. Kova lasku sinne oli, kovasti saa surffarit kuntoilla ku menevät ylös ja alas :)

Tuo ois ollu neitin unelmapaikka. Oravia joka paikka täynnä ja ihan kesyjä tuntuivat olevan, hyvin kelpas banaani :)



Tässä sitte esimerkkiä paikallisesta asutuksesta. Kallion huipulla merinäköalalla. Ei varmaan maksa paljoa... Ei ihan meikäläisten budjeteissa. La Jolla on muutenki keskimäärästä rikkaampien ihmisten aluetta. Ja kyllä sen noista lukaaleista huomaski. Ja pieniä putiikkeja oli tuolla keskustassa, missä käytiin vähä käveleen. Ja kahvilan herkkuja ihastelemassa.


 Tuo ranta oli edelleen hienon näköstä. Joskus aiemmin ajettiin tuota autolla pitkin, nyt käytiin kattomassa lähempää. Sielläki oli hääpari oottelemassa vihkimistä tuolla kalliolla. Kivoja ravintoloita siellä näky monta, mutta Viivin luo oli jo kiirus, joten jätettiin tällä kertaa välistä ja päädyttiin makaronilaatikkoon kotosalla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti