Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 1. elokuuta 2013

Shoppailua!

 Torstaissa mennään. Viikko menny taas hujauksessa. Salia, zumbaa ja bodyworksiä aamusin, iltapäivisin oon koittanu kaivella jotain koulutusta. Täällä riittää vaihtoehtoja vähä turhanki paljo, pitäis löytää sopiva koulutus, joka ois uskottava Suomessakin. Ravintoterapeutiksi haluaisin opiskella, mutta täällä yliopisto-opiskelu maksaa n. 20 000 dollaria vuodessa. Eli se jää välistä. Jotain ravinto tai fittness certifikaattia aattelin, mutta niitäki on niin paljo, että hyvän koulutuksen löytäminen tuntuu vievän aikaa. Mutta jospa mä jotain löydän talvelle ajankuluksi.


Eilen kävin vihdoin viimen shoppailemassa iltapäivällä. Kummasti hujahti pari tuntia yhessä kaupassa, ku valikoimaa riitti ja kaikki oli yhtä halpaa. Jumppapaitoja tarttu mukaan kolme, 8-12 dollaria kappale. Jumppahoustu 25 dollaria. Niitä ois saanu halvemmallaki, mutta nuo oli parhaat. Ja extempore ostoksena törmäsin ihaniin sandaaleihin ja ne oli ihan käveltävän tuntoset, joten ostin neki. On vähä nätimmät sandaalit hameiden kaveriksi noitten mustien rohmujen tilalle. Olivan ihan Schollin sandaalit. Tuossa kuvassa on viikonlopun shoppailujen tulokset. Palli jaloille ja säilytysastia samassa ja Viivin uus ankkalelu. Ostettiin ensin pienempi ankka, joka vinku niin ku vanha hajonnu pallo ja se oli neitin lemppari! Mutta hajos viiden minuutin leikin jälkeen, joten käytiin vaihtamassa isompaan. Tuolla on sitte semmonen ääni, mistä viivi ei tykkää yhtään, rupee haukkumaan ku tuo ankka vaakkuu :)

Neitin tassua lääkitään taas Basibactilla. Tiistai-iltana lääkinnän jälkeen iski neitille väsy äitin syliin :) Sylivauva se on!

Tänään sitte vuorossa pyöräilyä, leipomista ja siivousta. Huomenna saa sitte alottaa viikonlopun ja jatkaa sitä koulutusten kaivelua. Viikonloppu on ihan auki vielä.

Ai nii, liput Suomen lomalle on hommattu lokakuulle ja Kaitsu osallistuu marraskuussa Las Vegasissa Rock maratonille, tai tarkemmin 10 kilsan juoksuun, joten nyt on sitte sinneki hotellin varattu kolmeksi yöksi. Luksus hotelli tuntu olevan. Ei tarvi enää ku hommata neitille hoitopaikka siksi ajaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti