Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 22. elokuuta 2013

Vauhti Viivi ja reissu Balboa parkkiin

 Neiti alkaa tervehtymään silmissä. Eilen ulkoili jo ilman narua ja jätettiin tötterö öiltäkin pois. Ei välitä haavasta mitään, mutta se alkaakin olla jo ihan parantunut. Ja Viivistä on tullu taas vauhdikas ittensä, mitä se ei oo pariin kuukauteen ollu. Aamullaki piti tunti heitellä sammakkoa lenkin jälkeen ja päivälenkillä käytiin kunnon lenkki pihatallustelun sijasta, vaikka oli 30 lämmintä. Ja tuntuu olevan toisten koirienki perään taas enemmän ku ennen. Saapa nähä tuleeko se tohelo "kaikki koirat on ihania" taas takas. Kun ei oo koirapuistossakaan muista välittäny. Aateltiin, että juoksu muutti neitin mutta taiski olla tuo tikku ja tulehdus mikä tytsin muutti. Pääasia, että tytsi on terve! Ens viikolle pitäis vielä tilata aika noitten hakasten poistoon. Siinä raukalle vielä kärsimistä, pelkää sitä henkilökuntaa ku ruttoa nyt...

Kuvassa Viivi ootteleen juomataukoa lenkkipolun varrella. Tai jäljistä päätelle vettä on jo hörpitty, ilmeisesti ei tarpeeksi :)

Reipas viikko alkaa oleen paremmalla puolella, on jumppailtu ja saleiltu, polskittu altaassa ja se koulutuski alkaa oleen aika lailla mietittynä. Vielä viimeset tuuminnat ja sitte voiski ruveta ilmottautumaan. Toivottavasti ainaki...

Sunnuntaina käytiin tutustumassa lentokentän liikenteeseen. Meikäläinen pääsi auton rattiin harjottelemaan, että miten siellä lentokentän hullussa liikenteessä ajetaan. Mutta sattu rauhallinen sauma, ihan hyvin selvisin sinne. Sitte mentiin taas katteleen lisää Balboa parkkia, kun se siellä lähellä oli.


Löydettiin tommonen pieni kasvitieteellinen puutarha.

Hienoa orkideoita siellä oli, muitten kasvien ohella. Ja kyllä siellä vielä käymättömiä alueita löyty. Ja museoita tietenki joka lähtöön. Joskus pitää lähtee kiertelemään noita kaikkia polkuja mitä siellä kulki. Ja käyttää neitiä koirapuistossa. Silläki oli reippaasti kokoa.





Espanjalaiskylässä oli erilaisten käsityöläisten myymäliä. Tauluja, lasitöitä, keramiikkaa, koruja joka lähtöön. Jotain pientä sieltä tarttu mukaanki.



Lauantaina sitte pitäis lähtee tutustumaan tarkemmin Los Angelesin ihmeisiin yhen yön ajaksi. Ja tuo potilas saa harjotella hoidossa oloa sen aikaa. Jospa tuon vauvan raskii jättää. Just eilen mietin, että en oo häitten jälkeen eli puoleen vuoteen ollu yhtään yötä erossa Viivistä. Ois varmaan jo aika :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti