Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Viikonloppua kotosalla!





 Viikonloppu hujahti taas vauhilla ohi. Lauantaina käytiin shoppailemassa San Marcosissa. Kaitsu vaihto rikkinäisen kaikupedaalin ja minä sain peilin jumppaharjotuksia varten. Ja monta muuta pikkujuttua lisäksi. Shoppailun jälkeen tultiin pitää neitille seuraa ja iltasella juhlistettiin mun ja Viivin San Diegoon tulon 1-v päivää käymällä syömässä meksikolaisessa ravintolassa. Hyvää evästä oli, uskaltaa syödä toisteki :) Jälkiruuaksi haettiin vielä Cheesecake factorystä herkullinen juustokakkupala. Se oli joku dulche de lech makunen, herkullinen oli!






 Sunnuntaina oli tarkotus lähtee käymään jossain vaeltamassa, mutta aamulla huomattiin, että neitillä oli alkanu juoksu, joten jätettiin sitte reissu välistä. Sen tilalta käytiin pelaileen koripallo Nokian kentällä koko porukalla. Neiti hätisteli pupuja ja meikäläiset ylitti heitellä koreja. Siis minä yritin ja Kaitsu heitteli :) Ehkä ens kerralla vähä paremmin.

Palloilun jälkeen päätettiin lähtee tutustumaan San Diegon Suomikirkkoon ja mentiin Tuomas-messuun. Paljo oli laulua kuoron kanssa ja vähä tekstiä. Tämä meijän pappi on enemmän huumori ku saarnamiehiä. Mutta tulipahan käytyä. Ei kyllä vieläkään nähty oikeen kirkkoa, kun se on edelleen remontissa. Paljo siellä oli rippukoululaisia, olivat just tehneet kokeen eli rippujuhlat tulossa monelle.

Kotona kokkailtiin sitte herkullista naudanlihapaistia muusin ja kasvisten kera. Ja kaurarieskaa taas.

Tällä viikolla on aika normiviikko. Tänään jumppia ja ruuanlaittoa. Huomenna pyöräilyä ja torstaina tennistä. Normijumppien lisäksi ja toivottavasti kerkee jossain vaiheessa harjotella omaa zumbaohjelmaa. Ja zumbavaatteittenki pitäis tulla tällä viikolla :) Samalla koittaa tuumia mitä kaikille talon tavaroille tekee, että on suunnilleen ajatuksen valmiina ku pääsee niitä laatikoita kotona taas purkamaan. Mitä heittää pois, mitä säästää ja mitä viedä mihinki. No, ohan tässä vielä aikaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti