Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Eläintarhassa!

Niin se viikko ja viikonloppu taas katosi johonki. Tiistaina kävin taas kiduttamassa itteäni spinningissä, kun ei keli näyttäny sopivan pyörälenkille. Vähän paremmin meni jo, tarvis käydä vähä useemmin ni sais tuotaki lajia vähä kehitettyä. Saas nähä käviskö tällä viikolla kanssa vai meniskö perinteiselle pyörälenkille. Torstaina sain käytyä tenniksessäki, mutta ei oikeen ollu virtaa tällä kertaa.

Keskiviikkona kävin lääkärillä, ku nuo lämmöt sahaa koko ajan tuossa 37 tuntumassa. Lääkärillä ei ollu muuta ajatusta, ku että nukun huonosti ni nostaa lämpöjä ja väsyttää. Nyt sitte koitetaan melatoniinilla saaha tuota unta takasin. 50 piti maksaa tästäki ilosta, vaikka vakuutuksista maksetaan jo vaikka kuinka paljo vuodessa ja varmaan vielä perästä laittavat lisälaskua.

 Mä ku oon aina nukkunu ku tukki ja nyt tämän vuoden puolella jostain syystä unta saa parin tunnin pätkissä ja joskus en saa unta ollenkaan enää neljän tai puoli kuuden jälkeen.  En kyllä oikeen jaksa uskoa, että se pelkällä nukkumisella selittyy, mutta saas nähä. Tympii ku ei jaksa ihan normaalisti liikkua ja muuta.

Lauantaina käytiin tallustelemassa taas eläintarhassa. Mukavia elukoita taas, kirahvit on aina kivoja :) Tällä kerralla koiteltiin kattoa karhuja ja kissaelukoita, mutta suurin osa oli päivänokosilla. Jotain nähtiin kuitenki ja kun meillä on vuosikortti eläintarhaan ni ei haittaa vaikka ei kaikkea aina nääkään, voi käydä uudestaan :) Ja vieläki jäi kiertämättä joitain eläimiä. Jääkarhu aina on ainaki näkemättä :)


 Eläintarhan jälkeen herkuteltiin sitte ite tehdyillä pulled pork leivillä ja viipalepotuilla. Tai pulled pork oli ihan kaupasta ostettua ja perunat pakastealtaasta, mutta herkullista tuli! Paljo parempaa ku ravintoloitten valkeista höttösämpylöistä tehdyt leivät.

Sunnuntaina Kaitsun piti taas käydä töissä, joten mä leivoin leipää. Kauraporkkanaleipää ja ruis-vehnäleipää. Kaitsu pääse nopeesti töistä, joten kerettiin vielä shoppailla uusi petari ja tennismaila. Jos sais vähä paremmin nukuttua uuden petarin kanssa ja jos vaikka tällä viikolla pääsis heilutteleen tota mailaaki vähä vauhikkaammin ku viimeviikolla. Mattokaupassa on hyvä palvelu, saa kokeilla patjaa 100 päivää ja palauttaa sen jos ei oo tyytyväinen.



 Tämä viikko alko perinteisesti pilateksella ja zumballa. Nyt sit ootella petarin tuojia ja iltapäivällä vois vaikka suunnitella jumppia. Lauantaina jumppaohjaaja kyseli, että oonko harjotellu lämmittelyä, joten tarvii varmaan ruveta harjottelemaan ja käydä kokeileen paremmalla onnella jossain vaiheessa.Muuten tällä viikolla ei ookaan mitään ihmeellistä. Ens viikolla onki sitte Kaitsulla menoja joka lähtöön, joten vähä eri rytmityksellä mennään ens viikko.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti