Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen takana taas!

 Niin on pääsiäisviikonloppu vietetty. Lauantaiaamuna perinteisesti kickboxissa. Sattuneesta syystä oma jumppanäyte siirty taas eteenpäin, katotaan sitä sitte huomenna uudestaan, miten sitte käy.

Jumpan jälkeen käytiin kurkkimassa meidän asuntoalueen egghunttia elikkä pääsiäismunien metsästystä. Meidän pupupaikalle oli piilotettu paljo munia, joita lapset haki. Vähän houkutteli käydä itenki, mutta jätettiin tällä kertaa välistä :)


 Kaitsulla ja Viivillä oli vielä oma reissu myöhemmin päiväkävelyllä ja niin vaan kamut löysi vielä yhen jäljelle jääneen munan pusikosta! Täällä ei suklaamunia pahemmin ole, täällä käytetään muovimunia, jonka sisälle laitetaan jotain. Meillä oli neljä kappaletta hedelmäkarkkeja, saatiin suu makeaksi :)
 Päivällä käytiin sitte vähä shoppailemassa ja saatiin muutama asia taas listalta pois. Sen jälkeen herkuteltiin grillatuilla bbq ribseillä ja peruna- ja kasvisnyyteillä. Olipas hyvää taas pitkästä aikaa!

Iltasella minä ja Viivi mietittiin jumppaa kun Kaitsu kävi kattomassa mykkäelokuvia livenä soitettuna. Oli ollu hieno esitys ja loistava urkuri, joka soitti musiikin elokuviin. Neiti ei taas vaihteeksi tykänny ku iskä lähti, möksötti ja vahti ovella koko illan... Ja kyllä oli neiti tyytyväinen ku iskä viimein tuli kotiin!

 Sunnuntaina aamu alko taas aikasella herätyksellä. Neljän jälkeen ei vaan saanu enää unta. Neitilläkään ei ollu oikeen mukava aamu, aamulenkillä oli rauhallinen tahti ja aamumöksö jatku vielä synttärilahjan saannin jälkeenki. Ilmeisesti vanheneminen ei ollukaan mukavaa :)

Aamupuuron ja skypettelyn jälkeen lähettiin neitin synttäreitten kunniaksi Santa Ysabeliin eli n. tunnin ajomatkan päähän retkeileen. Tällä kertaa ajettiin Escondidon kautta eli viinitiloja ja appelsiinipuita näky matkalla. Lämmintä riitti, alussa meinattiin, että viititäänkö lähteekään ku lämmintä oli 25. Mutta niin vaan lähettiin kokeileen.








 Eväät napattiin leipomosta SantaYsabelista, evästauolla repusta paljastu herkullinen leipä ja omena-marjapiirakkaa. Täällä ei leivässä lihaa säästellä, lihaa oli paksummasti ku leipää, varmaan 7 paksua siivua naudanlihaa, ananasta, tomaattia, salaattia ja kastiketta välissä. Että oli hyvää! Ja sen verran paljo, että piirakka jäi kotiin, sitä ei enää jaksanu evästelläkään :)



 Polku lähti perinteiseen tapaan lehmäaitauksesta. Vähän piti taas kavereille rähistä, varsinki ku iso musta lehmä rupes tulemaan kohti. Alussa tuntu että neitillä ei riitä virtaa yhtään, mateli vaan polulla meidän vieressä, mutta kyllä se vauhti siitä vähitellen lisäänty, lopussa mentiin jo semmosta vauhtia taas että oksat pois. Monta pulloa vettä oli onneks mukana, muuten ois voinu tulla kotia ikävä varsinki neitillä. Tytsin matka kulki pääasiassa varjosta varjoon, välillä jäi sinne levähteleen ennen ku tuli taas perässä.



Maasto oli mukavan vaihtelevaa, peltoa, kivikkoista nyppylää ja tuommosta metsämaata. Törmättiin yksinäiseen härkäänki siellä, kohalla vasta hoksattiin ku se oli nukkumassa yhen puun alla. Ei onneks ihan Viivi juossu siihen palliksi, ei se etes hoksannu sitä :) Näytiin sama otus vielä tulomatkallaki, sillon kierrettiin suosiolla vähä kauempaa, sen verran pelottavalta tuo kaveri näytti. Videota tulee sitte myöhemmin siitäki.

Kauniita kukkasia saatiin ikuistettua matkan varrelta. Ehottamasti mennään tuonne uudestaanki! Matka ei ollu pitkä, tuo oli vaan n. 5 kilometrin mittanen lenkki, jota löntysteltiin pari tuntia. Rauhallinen tahti kuumalla ilmalla ja kyllä tuossa nousuaki riitti alussa ihan mukavasti.


 Reissun jälkeen neiti sai vielä herkkua synttärin kunniaksi. Naudan polviluuta koluttiin innokkaasti ilta ja sitte vielä pieni iltalenkki. Ja kyllä nukuttiki hyvin yöllä, sekä neitiä että mua :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti