Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Perusviikkoa vaan

 Puolessa välissä viikkoa ollaan jo. Ihan normaalilla meiningillä tämä viikko. Jumppia, ruuanlaittoa ja muita kotijuttuja ja zumban harjottelua. Siitä on tämä viikko tehty, katotaan sitte mitä ens viikko tuo tullessaan :) Neiti möksöttää edelleen, jospa tuo juoksu vihdoin loppuu, johan se kolmatta viikkoa on jo.

Maanantaina nähtiin aamulenkilläki kumma otus. Joku peura tai vastaava, pomppi niin ku kauriit neljällä jalalla, mutta oli paljo isompi ja mun mielestä pitkäkaulasempi ku lähti meitä polulla karkuun. Mikä lie otus sekin oli kun ei näkyny ku takapuoli ku meni :)

Eilen kävin taas rääkkäämässä itteäni spinning tunnilla. Oli aika reipas tahti taas, kerranki sain otettua sykemittarin mukaan ja yli 160 mentiin koko tunnin ajan eli ihan siellä ylärajoilla liikuttiin. Ihan kiva välillä tuommonenki rääkki, jännä nähä rupeeko tuo kroppa tottumaan tuohon vai mennäänkö aina noin korkeella. Tuo spinning ois ihan kohtuu helppo ohjattava, jos vaan kykenis ensin pyöräilemään koko tunnin ite :) Ja polviystävällinen kanssa.

Maanantaina yritin mennä kickboxiin, mutta siellä oli tuuraaja joka veti taas semmosta harjottelua, josta mun polvet ei tykänny. Viime viikolla oli sama tunti ja nyt vasta hoksasin, että tuostahan tuo polven kenkkuilu johtu. En kuitenkaan viittiny lähtee pois, joten nyt sitte kärsitään varsinki vasemman polven kipuilusta. Tarvii koittaa ottaa varovasti vähä aikaa, jos se vaikka tuosta toipuis taas.

Kaitsu on tänään menossa kattomaan basebalia ja huomenna Kissin jäsenen kirjan julkkaritilaisuuteen, joten me vietetään taas neitin kanssa laatuaikaa kahestaan. Viivi voi olla tosin eri mieltä asiasta, se ku mieluummin viettäis aikaa iskän kanssa :) Tänään jos kerkeis käymään kaupassa iltapäivällä, alkaa kaappi olemaan taas tyhjä. Ja huomenna sitte taas siivous- ja leipomispäivä. Katotaan onko sitte aamupäivällä tennistä vai pyöräilyä. Ei siis mitään uutta täällä auringon alla.

Kolmen viikon päästä ollaanki sitte jo Suomessa. Ens viikolla vois perehtyä taas noihin talo- ja tavarakuvioihin, tämä viikko menee tuo zumbailun merkeissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti