Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Möksötystä! Jälkikäteen laitettuna

Tämä posti näytti jääneen tuonne luonnoksiin, joten laitetaan tämäki nyt tulemaan vähä jälkijunassa. Taitaa olla parin viikon takaista tarinaa tämä...

 Täällä on alkuviikon möksötykset menossa. Ei neitiä oikeen aamulenkkikään enää kiinnosta. Eilenki katteli vaan sen näkösenä, että onko ihan pakko... Päivällä ja illalla riittää vähä parremmin virtaa. Ilmeisesti herääminen aamulla ei houkuttele :)

Tänään oli taas sadeaamu, joten aamulenkki jäi senki takia lyhyeksi. Peruin päivän pyörälenkinki sateen takia, mutta ei se aamun jälkeen satanu kuitenkaan. Kävin sitte pyöräilemässä spinningissä. Se on tylsää, mutta tosi tehokasta. Hikoilin varmaan litran nestettä tunnin aikana, hirmu lätäkkö pyörän alla ja muutenki kaikki vaatteet likomärät. Ilmeisesti aamutee tuli läpi heti. Paljohan mä hikoilen muutenki, mutta tuossa tuli varmaan ennätys. Oli semmonen tiskirättiolo poistullessa, märkä ja mukavan väsyny. Ei omilla pyörälenkillä tuu polettua ihan tuohon tahtiin :)

Sateet on saanu luonnon kukoistamaan. Black Mountainilla tuon piikikkäät puskat on vallannu polun ja joka paikan. Viiviki joutuu hyppimään niistä yli etteivät pistele. Ja kukkia näkyy jos jonkimoista joka paikassa. Kevään loisto alkaan varmaan kohta oleen hienoimmillaan. Tällä viikolla on tosin aika viileetä, alle 20 ja parille päivälle lupaili sitä sadetta. Saas nähä miten paljo se sataa. Aamuyöllä sato kyllä ihan reippaasti, mutta päivällä ei enää ollenkaan, vaikka kuuroja lupailiki.

Tänään ois ruokavuorossa vuohenjuustotäytteiset lihapullat. Eilen ihmettelin ku tein kanasta ruokaa, että täällä kasvaa jättikanoja, ku yks kanaleike paino 600 grammaa. Eikä muka ollu mitään kasvuhormoneja... Anopin suosittelemaa ruis-hiivaleipäjauholeipääki tein tuolle mahavaivasta toipuvalle. Yllättävän hyviä leipiä tuli, reikäleivän reikä varsinki oli hyvää :) Ruispalan tyyppinenhän siitä tulee. Kaurarieskoja oon tehny melkeen joka päivä. Helppo tehä, ku kaurahiutaleet keitetään puuroksi ja lisätään vähä vehnäjauhoja ja ei ku pellille ja uuniin. No on kyllä herkkullisia tuoreena. Vois sanoo, että siitä puhe mistä puute, nälkä alkaa jo olemaanki, ku Kaitsu on taas ylipitkää päivää. Toivottavasti ei jatku koko viikkoa, eilenki meni pitkään...

Huomenna jää zumbis välistä aamupäivällä, mutta jos harjottelis omaa ohjelmaa. Ja uteliaille zumbaa tuntemattomille tässä vähä videota, minkälaista tuo zumba oikeen on. Tää ei ihan mun tyyliä ole, tyylejä on niin monta ku on ohjaajaaki :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti