Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pitkä perjantai!

Perjantaissa ollaan! Toisille se on pitkäperjantai, täällä meillä on ihan normi perjantai, työläiset on töissä ja koululaiset koulussaan. Täällä pääsiäinen aiheuttaa muutoksia vaan sunnuntaina. Pääsiäistunnelmaa ei meillä näy. Ei tullu katottua oisko kaupassa ollu joku kiva pääsiäiskukka. Vois kattoa huomenna jos käydään shoppailemassa. Nii no oishan meillä täällä Deerwoodissa huomenna munien etsintää eli Egghunt lapsille :) Sitä täällä harrastetaan pääsiäisenä ja pääsiäsikarkkeja on kyllä kaupat pullollaan. Viime vuonna pitkäperjantai kului neitin kanssa tänne matkustaessa, nyt kotisalla. Mitähän sitte ens vuonna.

Kirjotus tulee taas ilman kuvia, ku rupes puhelin temppuilemaan ja nyt on sitte puhelimen vaihto menossa enkä saa noita kuvia siirrettyä tänne koneelle. Ei toiminu luurissa enää nappulat, joten tuli hätä käteen ku koitin ottaa akun pois mutta sitte ei saanukaan enää puhelinta auki. Nyt toimii jotenki, mutta saas nähä kuinka kauan. Eli jos ei mua watsupilla saa kiinni, ni johtuu varmaan sitte siitä, että puhelin on mykkä :) Onneks on tuo oma kännykkähuolto, jos tuon kaapissa lojuneen luurin sais käyttöön. Sama taistelu oli viimeksiki ku Suomeen lähin, piti saaha tiedot luurista toiseen eikä se onnistunu sillon mitenkään. Nyt kuitenki ainaki kontaktit siirty puhelimesta toiseen.

Tänään sain tehtyä veroilmotuksen paria yksityiskohtaa lukuunottamatta. Muuten oli vähä kevyempi päivä, en käyny päivällä ku zumbassa ja harjottelin vähä omaa zumbaa. Alkaa oleen lepopäivän tarvis, mutta jos huomisen vielä jaksais. Eilen kävin taas parin tunnin pyörälenkin ja siivosin. Tänään ois ollu tennistä, mutta en uskaltanu tuota polvea riskeerata, sen ku tarvii olla huomenna kunnossa. Jos vaikka huomenna kerkeis sitte Kaitsun kans käymään vähä pelailemassa, jos ei jalkaa lähiaikoina tarvi muuhun :) Vähän meinaa tuo polvi kipuilla, pitää kattoa pitäiskö ens viikolla koittaa pitäytyä enemmän pyöräilyssä. Huomenna kuitenki koitan selvitä aamun kickboxin.

Viikonloppuna ois tiedossa shoppailua ja neitin synttäreitä! Tarkottaa siis laatuaikaa karvakorvan kanssa synttärijuhlintana :) Äiti just kerto, että on tuplasynttärit kun meijän koirakamu Luka täyttää vuosia myös, tosin viis vuotta enemmän ku tämä meijän neiti. Onnittelut siis sinne kotipuoleenki!

Nyt alkaa perjantai olemaan iltapalaa vaille valmis. Jos rauhottuis illaksi, huomenna taas uusi päivä eessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti