Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Perjantai ja viikonloppu eessä taas!

Sitä alkaa olemaan taas tämä viikko pulkassa. Enää reilut kolme viikkoa Suomen reissuun. Mihin tuo aika oikeen menee.

Uus petari on koeajettu ja ihan hyvältä on tuntunu ainaki vielä. Nukuttanuki on ihan kohtuudella. Mitä nyt toissayönä neiti valvotti, ku se ei jostain syystä saanu nukuttua. Vaelsi pitkin taloa ja kävi välillä tuijottamassa ja koitti lurpsia itteensä riippumatta siitä oliko vaippa päällä vai ei. Mikä lie vaivasi, mutta ei saanu sitte itekään nukuttua. Viime yönä neiti nukku ku tukki, joten vähä paremmin sai nukuttua itekin. Kyllä mä edelleen heräilen parin tunnin välein, mutta ihan hyvin saa kuitenki unen päästä kiinni uudestaan.

Eilen jäi tenniskin välistä. Kaitsu meni autolla töihin ku meillä päällystettiin parkkipaikkaa ja en jaksanu lähtee pyörällä huonojen yöunien jälkeen  ajeleen pelipaikalle 15 kilsan päähän, joten otin rennosti ja zumbasin omaa ohjelmaa aamupäivällä vähä aikaa. Aamulenkkiki jäi lyhyeksi, ku tytsi ei halunnu lähtee mihinkään, tuijotti vaan joka autoa, että onko tuo meidän, ku näki Kaitsun lähtevän autolla... Ei sille kelvannu päivälenkkikään, ku kyselin ennen siivousta, että käytäiskö pihalla. Imuroinnin jälkeen sain sen kuitenki pihalle vähä töllisteleen. En tiiä onko nyt liian kuuma vai juoksuko sitä haittaa, ei tänäänkään ollu oikeen halukas mihinkään päiväkävelyllä. Aamulla kuitenki hyppäs ihan reippaasti onneks. Ja illalla varmaan taas :)

Tällä viikolla oon saanu kasattua melkeen valmiiksi tuon mun zumban. Ei oo enää ku harjottelua vaille valmis. Ja yks lihaskuntokappale pitäis kaivaa siihen jostain.  Tämä viikko on kyllä menny niin nopeesti, ettei perässä pysy. Johonki tuo aika vaan katoaa. Tänään kävin shoppailemassa matkalaukun täytettä Suomireissulle, ettei tarvi ihan tyhjiä laukkuja raahata mukana :) Ei kyllä kummosesti löytyny mitään, mutta jospa jotain kuitenki.

Tällä viikolla on ruokailtu maksapihvejä ja nyt oottais hirvipapukastike, naudasta tehtynä tosin :) Viikonlopun suunnitelmat on ihan auki. Tai siis lauantain osalta. Sunnuntaina Kaitsu lähtee jo iltapäivästä kohti Anahaimia ja Teemun viimestä jääkiekko-ottelua. Sielä taitaa olla muutama muuki suomalainen :) Muutenpa tällä viikolla ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä. Samaa normiarkea aina vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti