Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 3. syyskuuta 2011

Kuntosalilla taas!

Lauantai ja viikonloppu! Yksin kotona ja sain aloittaa aamun omalla tavallani, siispä lähdin salille, kun heräsin viiden jälkeen, enkä enää saanut unta. Nyt on sitte pitkä päivä aikaa touhuta muita juttuja:) Hullua ehkä, mutta sopii minulle, aamuvirkku kun olen. Salitreenistä onki ollu parin viikon tauko, ja oli mukavaa pitkästä aikaa. Saas nähä millon sitä seuraavan kerran kerkee saleilemaan. Uus ohjelma pitäis tehdä itelle, mutta kun on vielä auki se, että missä sitä tämän kuun jälkeen saleillaan, niin odottakoot sen aikaa tuo. Eihän tuohon oo vielä kerenny kyllästymään. Mä voisin tehdä vaikka miten pitkään samaa, pitää pistää kalenteriin ylös, että muista muuttaa ohejlmaa parin-kolmen kuukauden välein.

Eilen pääsin pitkästä aikaa attackiinki, ja seki oli tosi mukavaa ja kevyttä. Ja pumppiinki kerkesin ennen sitä. Huomenna jos vielä kerkeis combattiin ja mahollisti pumppiin. Sitä joutuu vähä miettimään, kun tuota lihaskuntotreeniä tulee noita ohjelmia harjotellessa. Eilen tosiaan attackin jälkeen vedin vielä kuntojumpan ja kehonhuollon harjotukset, kevennettynä tosin:) Ihan hyvältä vaikutti, jospa se siitä menee kun pari kertaa vielä harjottelee.

Nyt onki onneks vähä rauhallisempi viikonloppu tiedossa. Hyvä niin, kun seuraavan kuukauden ajan viikonloput menee kotipuolessa metsästyksen parissa. Uudelle asiakkaalle ois ohjelman tekoa ja vanhalle tarvis päivittää vähän ohjelmaa, kun motivaatio pitemmän ohjelman kanssa kuulosti olevan hieman hukassa. Ja yrityksen juttuja pitäis kans koittaa saada kesätauon jälkeen kuntoon. Ja jos vaikka mansikkamaan siivoais ja keittäis erän omenoita soseeksi taas. Siinäpä suunnitelmaa tälle päivää:) Siis niitten jumppaharjotusten lisäksi. Ja ehkä se uusin Harry Potter leffa vihdoin viimein ennen ku loppuu teatterista kokonaan.

Alkaa mennä ihan jumppailuksi nämä tekstit. Ei oo kyllä viime aikoina kerinny paljo muuta tekemään tai lukemaan, uusin FIT-lehtikin on vielä kokonaan lukematta. Asiakkailta tulee aina vaan kehuja, miten vähähiilihydraattisella ruokavaliolla paino putoaa. Oma paino on jämähtäny, mutta eipä sen enää pahemmin oo tarvis tippuakaan. Ootellaan taas tämä reilu viikko, eiköhän siinä sitte taas tapahdu jotain, jos ei ihan syöpöttelyksi mene. Ja jos ei niin sitte ei, mulle riittää, että oon normaalipainossa ja vaatteet mahtuu päälle.

Mutta nyt päivän hommien kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti