Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 23. syyskuuta 2011

Salipäivä!

Perjantai ja vapaapäivä! Ja maanantaina ois viimenen 10v loman vapaa.Tämä päivä alotettiin taas salitreenillä, taitaa olla toiseks viimenen kerta sitä lajia. Kun firma vaihtuu niin loppuu salikortti ja sitä myötä salikäynnit, ainaki tällä erää. Eiköhän 3-6 lihaskuntotreeniä viikossa riitä ilman salikäyntejäkin. Huomaan kyllä, että lihaskunton on parantunu jumpatessa, salillaki saa nostaa painoja. Tämä viikko onki menny jumpatessa ja asiakkaiden parissa. Ja jumpaa pitäs harjotella seuraavat neljä päivää. Mutta tänään ois vielä ajatus käydä attackissa, saas nähä miten jaksaa. Siivousta ja omenoitten laittoa ois eessä tälle päivää. Ja sitä jumppaa, ei käy aika pitkäksi:) Lepopäivää pitäis tosin miettiä jossain vaiheessa, ens viikolla tosin on vähän tiukkaa ja viikonlopullekaan ei oikeen lepopäivää viittis laittaa.

Jospa viikonloppuna kerkeis lukemaan FIT-lehteä ja sais uusia ajatuksia, muutaki ku jumppia välillä:) Borgin kirja tuli luettua loppuun, seuraavaksi vois lukee vaikka jalkojen toiminnasta ja muusta. Mutta nyt pitänee ruveta siivouksen kimppuun, illalla sitte lisää rentoutumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti