Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 12. syyskuuta 2011

Metsästysksen jälkeen uusi viikko taas

Mihin tää aika oikeen karkaa! Puolesta välistä viikkoa hypätään suoraan maanantaihin... No joo, on siinä välillä keretty tekemään vaikka mitä. Perjantaina salilla ja asiakkaita tapaamassa ja sitte kotipuoleen. Lauantai ja sunnuntai kului koiran (ja koirien) kanssa metsällä. Meidän vaavikin sai ensimmäisen lintunsa haukuttua! Ja isä ammuttua samaisen linnun alas, kyllä nyt koira tuntuu tietävän, että mitä sitä pitää tehdä. Haukutaan kaikki oravista ja pikkulinnuista lähtien:)

Viikonlopun liikunnat jäi siis aika vähäsiksi, tosin juoksulenkillä kävin lauantaina ja eilen kerkesin kuitenki combattiinkin. Mutta muuten meni kävellessä ja seisoskellessä ja hiilareita syödessä. Ja naamastahan sen taas näkee, että leipää, perunaa ja omenapiirakkaa on tullu syötyä. Mutta ei maha mitään, näillä mennään taas tämä viikko.

Tänään ja huomenna ois taas jumppaa, keskiviikolle pitää varmaan miettiä kotihommia jos torstaina lähden taas kotipuoleen metästämään. Mutta senpäs näkee sitten. Siis ei mitään uutta. Tai no joo, ilmeisesti Tsempparista on tulossa juttua Oulu-lehteen eli jonkunlaista haastattelua pitäis keksiä. Saas nähdä mitä siitäki oikeen tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti