Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 5. syyskuuta 2011

Painon ja ulkonäön pohdintaa kaiken muun höpinän keskellä

Niin se on viikonloppu taas vietetty. Tarvittavat hommat tuli tehtyä, mansikkamaa oottaa talvea, heinät sain haravoitua osittain ja Potteriki tuli katottua. Ja samalla tuli testattua Oulun uus ruokapaikka FitWok. Ja ehottomasti mennään uudestaan! Sopivasti vaihtoehtoja mistä saa ite valita mieltymyksen mukaan ja kaloritki on kerrottu joka aineesta, pystyy hyvin laskemaan mitä sitää tulee syötyä. Yllättävän isoja eroja eri kastikkeiden kaloripitoisuudella, en ois ikinä uskonu, että satay-kastike voi sisältää lähes 300 kaloria, kun teriakissa on vaan 60. Aina oppii jotain uutta. Mutta siis, ehdottamasti käymisen arvonen paikka! Tosi viihtyisä sisustus, hieman tosin pelättiin, että jäädään ilman pöytää, mutta päästin istumaankin kuitenkin.

Viikonloppuna tuli tietenki jumppailtua omia ohjelma ja eilen kävin taas combatissa. Että oli kivaa! Polvi meinaa taas vähä kiukkuilla ja kantapäällä ei pysty astumaan taas ollenkaan, jospa se siitä taas illaksi vertyy... Muuten voi olla aika tuskanen jumppatunti tiedossa ja kun huomenna niitä pitäis vetää peräti kolme. Torstaina taas fysio, katotaan mikä tilanne sillon on ton koiven kanssa.

Eilen kerkesin laittaan läjän ruokaa tälle viikolle, omppupiirakka jäi ajan puutteen vuoksi tekemättä. Mielikuvis alkaa loppua kesäkurpan suhteen, nytkään en kiireissäni keksiny muuta ku että paistoin sen mausteissa pannulla, kun en sitä enää uuniin kerinny saamaan. Jospa sitä syö noinki. Pitäs kaivella jostain jotain uusia hyviä ja nopeita ohjeita tuolle.

Lueskelin tuossa pitkästä aikaa FIT:n muutostyttöjen meininkiä. Melko vaihtelevasti heilläkin menee, välillä herkutellaan ja välillä ei, paino kuitenkin tuntuu laskevan hiljalleen. Näinhän sen pitäis mennäki, sopivasti herkkuja niin, että laihdutus ei tunnu liian tiukkapiposelta. Kuitenkin tavoitteenahan on muuttaa elämäntavat niin, että samalla tavalla pystyy elämään sitten haluamaansa painoon päästyäänkin.Mä kyllä luulen, että jokaisella kropalla on oma painonsa, mihin se haluaa asettua. Esimerkiksi minä pysyn 70 kilosena vaikka miten söisin, 65:n säilyttäminen on paljo työläämpää, ei tahdo millään pysyä tuossa, vaan heti heilahtaa pari kiloa ylöspäin ja viikonkaan ajaksi erehtyy herkuttelemaan etes vähän.

Salilla käydessä kurkistin Bodaus lehteä. Ei ole moiseen tullut aikasemmin perehdyttyä, ja ehkä vähän liian bodarimainen mun makuun. Mutta sieltä jäi käteen semmonen huomio, että tuossa lehdessä esitelly fittnes kilpailijat ovat lähes aina normaalipainon ylärajoilla ja jopa yli sen ja näyttävät kuitenkin mielestäni kivoilta. Siis kun vertaa esim. seiskan tähtityttö ainekseen, joilla painoa on huomattavasti vähemmän Taas kerran tuli todistettua, että puntarin lukema ei kerro mitään ulkonäöstä. Lihakset painaa enemmän, mutta näyttää paremmalta. Ainaki mun mielestä, sopivasti lihaksikkaan käsivarret on paljo kivemmat ku muuten laihat kädet.Mutta jokainen tietysti itse päättää mistä tykkää. Oli vaan kiva huomata, ettei itsekään tarvitse tavoitella 50 kiloa ollakseen hyvännäköinen:) Kauneus on katsojan silmissä tietysti muutenkin kiloista riippumatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti