Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 24. syyskuuta 2011

Lenkkeilyä ja polkypyöräostoksia verensokeripohdinnan kera

Lauantai alko taas juoksulenkillä ja aamupuurolla. Siitä onki monta viikonloppua, kun on saanu rahassa kotona alottaa viikonlopun. Eilen sain siivottua ja attackissa oli tosi kivaa taas pitkästä aikaa! Vähä meinas jalat tökkiä, kun uudessa ohjelmassa on aika reippaasti kyykkyjä, mutta paremmin meni kuin viikko sitte. Tänään meinas sitte taas kantapää tökkiä aamulenkillä, mutta rupes se sujumaan. Reidet oli aamulla ihan jumissa, samoin takapuoli jostain syystä, mutta ei se juoksua haitannu. Ilmeisesti taas uusia lihaksia tullu käytettyä:) Illalla ei oikeen jumpan suunnittelu onnistunu, mutta aamulenkillä biisit rupes ehkä asettumaan, joten jospa sitä maanantaina päästään jumppaileen uuden Gymstick-ohjelman tahtiin. Venyttelyt tarvii vielä hieroa kuntoon, saa nähä mitä sitä tänään kerkee.

Aattelin käydä katteleen uutta jumppatoppia Intersportista ja sitte pitäs ostaa uus polkupyörä... Siinä sitä onk ihommaa tälle päivää. Vanha pyörä ei enää palvele talvikäyttöä, joten kiikutan sen isälle ja ostan itelle uuden, toivottavasti semmosen, joka toimii hyvin talvellakin. Vähän harmittaa, kun pyörä on muuten hyvä,mutta pakkasella rupee pyörimään tyhjää. Saishan siihen vaihettua osan, mutta kun jarrujen kanssakin tahtoo olla talvella ongelmia ja muutenki lahoo vähitellen käsiin ni varmaan aika ostaa uus. Keväällä kävin kattelemaan ja päädyin Rossano-merkkiseen pyörään. Työkaveri osti just pyörän, ja hänelle tuota ei ollu ehotettu ollenkaan. Saas nähä mitä mulle ehottavat tänään:) Raportoin päivän tulokset sitte myöhemmin.

Syömisistä sen verran, että eilen pidin herkkupäivää. Ihan kohtuudella, mutta turvotuksen huomaa heti. Puntarilla en aamulla etes käyny, ei varmaan yhtä kivoja lukemia näytä ku tähän asti. Mutta kaloreina herkuttelua kohtuudella, joten ei pitäs haitata. Lueskin taas yhtestä kirjasta verensokerin vaikutuksesta mielialoihin ja syömisiin. Ja itestäni huomaan kyllä heti, että kun syön enemmän hiilareita, niin on paljo huonommalla tuulella ja väsyny. Illalla ei jaksanu tehä enää mitään, ku söi karkkia ja vähä suklaata. Se on kyllä ihme, ilman hiilareita mä jaksan paljo paremmin. Mutta tulipahan levättyä. Ei vois uskoa, että verensokerin heilahtelu vaikuttaa syömishimojen lisäksi myös mielialaan. Mutta pakko kai se on uskoa. Mutta nyt tarinointi riittää ja toppi ja pyöräkauppaa kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti