Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 20. helmikuuta 2012

Intialaista päähierontaa lumitöiden välissä

Uusi viikko, uudet kujeet. Perjantai-ilta ja lauantai vierähti intialaista päähierontaa opiskellessa. Yllättävän rentouttavaa:) Nyt sitte on seki taito hyppysissä, pääsee asiakkaitten kimppuun. Mies ja anoppi ainaki saatiin tehokkaasti rentoutumaan, jospa kaikki muutki myös:) Personal trainer asiakkaat saa varmaan yhen hieronnan pakettiin kuuluvana. Muille vois myös tehdä tuota, jos halukkaita löytyy.

Launtaina tuli käytyä vielä anoppilassa syömässä ja sitte Misson Impossible leffassa. Yllättävän hyvä leffa, kannataa käydä kattomassa! Karkkipäiväkin tuli pidettyä, siitä kiitoksena parin kilon turvotukset tälle aamulle... Sunnuntaina tavattiin uuden mukava asiakkaan kanssa. Muuten  päivä meni ruuanlaiton ja lumitöitten parissa. Tulipa aamulla hiiheltyäki lumituiskussa, kun ei oikeen parempikaan keli sattunu. Hyvin pääsi liikkeelle kuitenki:) Tänään päivä alko hiihtämisen sijaan lumitöillä. Saa nähä joko niistä vähitellen pääsis eroon... Lumiauramies oli tänään mukavalla tuulella ja päätti auttaa neitoa hädässä kun pukkas risteykseen reilun polvenkorkusen lumivallin. Pukkasi sen sitte poiskin, samalla tuli enemmän tilaa työntää tulevia lumia. Kiitokset siis Välikylän auraajalle!

Tänään luvassa työhaastattelua, gymstick-jumppaa ja vähän koti-iltaakin. Jospa tuo gymstick tänään sujuis vähä paremmin jo:) Ei muuta ku mukavaa uuden viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti