Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 16. helmikuuta 2012

Liikuntaa ja vähähiilarista evästä

Kohta taas viikko vierähtäny. Viikonloppuna tuli rämmittyä lumihangessa, hiihdettyä, lenkkeiltyä koiruuden kans ja kokeiltua lumikenkiä. Lumikengät on kyllä näppärä konsti päästä lumessa eteenpäin. Ei tietenkään ihan joka maastoon sovellu, mutta jos meille joskus tulee koira, ni kyllä mä varmaan lumikengät otan, että saa koiralta virtaa vähemmäksi:)

Maantain uus gymstickikin meni vähästä harjottelusta huolimatta ihan mukavasti. Tiistaina oli jumppavapaa ja eilen tuli huhkittua kuntocombatissa itsensä ihan punaseksi:) Oli kyllä raskasta mutta ihanaa! Ja siihen päälle niska-harti+venyttely tunti ja tänään ei tiedä mistään, että on tullu nyrkkeiltyä. Eli ihan hyvä yhistelmä tuo. Tänään sitte taas hikijumppa ja jumppamixiä. Mahtava tunne, ku on koko viikon päässy pyörällä töihin, että sitä on kaivannu pakkasten aikana:) Tänään tosin piti tulla autolla ja huomenna hiihdän töihin, mutta kolme päivää tuliki jo pyöräiltyä tuulessa ja tuiskussa.

Uus asiakaski on jo vähän niin ku ovella, innoissani ootaan, että pääsee uusien juttujen kimppuun. Töitten puolesta vielä reilu melkeen kaks viikkoo pitää jännätä, ennen ku selviää mikä ura mua oottaa. Jännää!

Lueskelin taas vanhoja KuntoPlus lehtiä, ja naureskelin vaihteleville jutuille. Yhdessä lehdessä kerrottiin, että miehillä on vaara saada eturauhasvaivoja liiasta maidon juonnista ja toisessa lehdessä ylistettiin kalsiumin saannin tärkeyttä. Juoda vaiko eikö juoda, siinäpä päivän pulma:) Mukavia lihaskuntoliikkeitä tarttui haaviin, niistä pääsee jumpparit nauttimaan seuraavissa ohjelmissa.

Painon kanssaki aletaan jo päästä sinuiksi. Jospa sitä taas on päässy päiväjärjestykseen noitten syömisten kanssa. Viikonloppunaki jäi hiilarit vähä vähemmälle, vaikka laskiaispullaa tuliki maisteltua. Maha häviää olemattommiin taas, ku oon tiputtany hiilarit olemattomaksi. Mutta äkkiäpä se sieltä tulee heti ku rupee syömään leipää ja muuta. Jos nyt tämmöstä reippaasti vähähiilihydraattista jonku aikaa,  kun ei oo tehny mieli leipää sun muuta. Ainaki vielä on jaksanu liikkua ihan vaan kasvisten voimalla. Ja oon mä aamupuuroaki syöny useempana päivänä. En oo kyllä laskenu hiilareita enkä kaloreita, mutta varmaan aika vähään jää. Mutta siitä puhe mistä puute, ruoka-aika kutsuu! Herkullista yrittimarinoitua lohisuikalekastiketta ja parsakaalta. Vai oisko savunmakuinen hernekeitto päivän ruoka, pitääpäs vielä miettiä tuo järjestys:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti