Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 9. helmikuuta 2012

Jännitystä ilmassa! Uusien jumppien mukana

Nyt tuntuu, että elämä menee semmosta vauhtia eteenpäin, että ei perässä pysy. Just kerkesin tottua ajatukseen siitä, että töissä mennään syksyyn asti ja sitte jos hyvin käy, niin jatketaan opintovapaalla hierojakoulutuksessa. Mutta työnantaja päätti heittää haastetta kehiin ja heitti vapaaehtosen irtisanomispaketin porkkanaksu. Siinä sitä pähkinää kerraksee, ottaako rahat ja lähtee uusille urille vai kattooko tän pelin loppuun asti. Siinä sitä on saanu sitte parina yönä valvoo ja miettiä, että mitä tekee ja miten elää. Anomus on nyt laitettu, saas nähä päästävätkö pois vai katotaanko tätä peliä vielä eteenpän. Kuun lopussa kohtalo selviää:)

Muuten aika on taas menny jumppien parissa. Tällä viikolla otin käyttöön uuden lihaskuntojumpan, hikijumpan ja kuntojumpan ja eilen oli ensimmäiset Sportellon jumpat eli kuntocombat ja niska-hartia&venyttelytunti. Meni ihan ok, tosin tila on niin pieni, että sai tosissaan miettiä, että miten potkii. Ja lämmintä oli ku saunassa:) Saas nähdä kauanko tuota jatkuu. Mutta tykkäsin vetää täysille, kuntojumpiassa tulee yleensä sen verran kevyttä liikuntaa, että mukavaa vaihtelua siihen:) Ens viikoksi pitäis kehitellä vielä gymstickiin uus ohjelma, sitte ois taas pari viikkoa hengähdystä ennen uutta vaihtorumbaa.

Kahvakuulakoulukseenki pitäis ilmottautua, Jyväskylään tarvii vissiin Trainer4 You:n oppeihin, kun ei nuo Oulun koulutukset istu mitenkään kiireisiin viikonloppuihin. Viikon päästä ois intialaisen päähieronnan kurssi, sen jälkeen pari Svolin koulutusta. Siinäpä se aika näppärästi meneeki taas. Nii että missä välissähän mä niitä uusia jumppia mietin... No, töissä joutuu penkille maaliskuussa ja hiljasta täällä on muutenki, jospa sitä käyttäis ajan hyödyksi jumppien kanssa etes. Muuten tuliski päivät pitkäksi.

Uusia asiakkaita ei kuulu eikä näy. Pitäis vissiin suunnitella uus ilmotus, ei tuo nykynen vissiin vedä porukkaa... Tai keksiä joku toinen markkinointikanava. Nettisivuistakaan ei tunnu olevan apua. Asiakkaat, missä ootte? Täällä ois paljo virtaa teidän kunnon kohotukseen! :)

No joo, päivä kerrallaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti