Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 23. helmikuuta 2012

Personal Trainer mietintää & koulutuksia

Loppuviikkoa eletään taas. Tällä viikolla jumpan sujunu jos ei täydelliseseti, niin ainaki niin lähelle ku mitä voi:) Tälle päivää vielä hikijumppa ja keppijumppa, sitte pieni tauko jumppailuihin. Tosin, viikonloppuna oon menossa SVOLin jumppaideapäiville, joten ei taida ihan jumppailuilta välttyä kuitenkaan:) Mutta siis en vedä itse tunteja, vaan nautin ja opin toivottavasti jotain uusia kuvioita, joista sitte keväällä päästään omissa jumpissa nauttimaan!

Muutamia mukavia uusia Personal Trainer asiakkaitakin on ollut ovella, osa uskaltautut sisään asti, osa vielä vähän epäröi:) Rohkeasti vaan! Tässä pelissä voi vaan voittaa:) Monesti ihmiset miettii, miten paljon oma Personal trainer maksaa. Mutta sama raha käytetään kuitenki hyvin äkkiä kampaajalla, viikonloppuna baarissa tai viikonloppuherkuttelun merkeissä. Tai tupakan poltossa. Kysymys onkin vain siitä, että mihin rahansa oikeasti haluaa käyttää? Omaan hyvinvointiin, parempaan oloon ja tulevaisuuteen vai johonkin muuhun.  Rikun Liikuttavia ajatuksia-blogissa jälleen kerran hyvin koottuna erilaiset tekosyyt ja selitykset liikkumattomuudelle: Mutku-sitkuasenne on tiukassa ihmisissä, samoin hyvät tekosyyt. Asenne ratkaisee, kaikki muu on mun mielestä järjestettävissä. Ei aina helposti, mutta ei kaikki muukaan elämässä aina ole helppoa. Näihin "viisaisiin" pohdintoihin, viikonloppua odotellessa:)

Päivätyökuviot vetää kapuloita rattaisiin, tieto töitten loppumisesta tai jatkumisesta, joka luvattiin ensi viikolla, venyykin mahdollisesti kuukauden päähän. Saas nähdä miten tässä pää leviää, kun ei voi suunnitella mitään, kun ei tiedä mikä tilanne on. Öisin tulee valvottua aina pari tuntia, kun ajatukset rupee pyörimään heti ku vähä herää yön aikana. Pitänee lopettaaa veden juonti illalla, ettei tarvi herätä vessaan:)

Mutta jotain kuvioita voi kuitenkin suunnitella rauhassa! Suunnittelen nimittäin kesäksi kahvakuulatuntia Jääliin. Saas nähä tuleeko siitä jotain. Yritystä ainaki on:) Kahvakuulakurssikin tosin on vielä käymättä, sinne voiski vähitellen ilmottautua. Näitähän löytyy siis Trainer4You:n toimesta. Muitaki mukavia koulutuksia ois tarjolla, käykäähän kurkkaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti