Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 28. helmikuuta 2012

Liikuntaa matkustelun keskellä toiminnallisten harjoitusten lomassa

Tiistaissa eletään jo! Viikonlopun jumppaideat alkaa vähitellen siirtyä tuleviin jumppiin, musiikki alkaa hyppiä kohdalleen. Vielä paljo puuttuu, mutta paljo on jo testausta vaille valmiiksi mietitty. Saas nähä millon pääsee oikeesti kokeileen toimivuutta, tämä viikko menee taas pikaliitona sunnuntaihin asti, kaikenlaisia kyläilyjä puolin ja toisin jumppien välissä. Lumitöitä taitais olla tänään luvassa, pitää kuitenki pyöräillä verottajan kautta kotiin, joten voi olla, että lumityöt jää miehelle. Säästyypähän omat hartian illan keppijumppaan:)

Vanhoista KuntoPlussista löyty taas viisaita ajatuksia viikonloppuna. Samalla tulin miettineeksi omaaki liikuntaa. Nimittäin liikkuminen on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä mun ja onneks myös miehen elämässä. Reissulle mukaan pakataan ensimmäisenä lenkkikamppeet, muista vaatteista sitte tingitään, jos tuntuu, ettei kaikki mahdu mukaan:) Ja monella reissulla onki nähty kaikkein eniten maisemia aamuisen juoksulenkin kautta. Ja kiva oli vuokrata Barcelonassa pyörä ja huristella sillä pitkin kaupunkia, näkee kummasti enemmän ku vaan kävellen. Ja yleensä tosiaan tutustutaan paikkoihin kävellen, eikä metroilla tai muilla välineillä. Vaatii tosin jalkoihin muut kun kauden muotikengät, yleensä tarvii loppulomasta mennä tollona lenkkarit jalassa... Mukavuus ennen kaikkea ja se, että jalat toimii vielä seuraavanki päivänä ilman rakkoja:) Tätä pohdintaahan siis siivittää huhtikuussa tuleva reissu, uus pienempi matkalaukku tarvis hommata, mutta lenkkareita ei kotiin jätetä:)

Vielä joutuu jännittämään useemman viikon sitä, mitä kevään työkuvio tuovat tullessaa, mutta päivä kerrallaan. Jumppaaminen on edelleen mukavaa, se riittää tällä erää:) Ja ei passaa unohtaa uusia mukavia Personal Trainer asiakkaita! Mukavia toimannillisia ohjelmia mietinnässä asiakkaiden pääden menoksi tällä hetkellä, varokaa vaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti