Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 10. helmikuuta 2012

Viisaita ajatuksia vatsalihaksista ja venyttelystä

Se ois sitte taas perjantai. Mihin se viikko taas katosi. Ja vielä se pari viikkoa odottelua, ennen ku valaiseva tulevaisuus selviä... Tänään tuli mietittyä gymstick sitä vaille valmiiksi, että illalla pitäis ruveta kokeilemaan, että mitenkäs se käytännössä onnistuu. Muistin tehä jopa venyttelyt, ne olin unohtanu kokonaan... Viikonloppuna ei taida kauheesti keritä treenailemaan, kun huomanna ois ensin kaks jumppaa ja sitte matka kotipuoleen. Jos vaikka pääsis viimeistä kertaa tälle vuodelle jänismetsästyksen pariin. Tällä kertaa oman koiran kera:) Tai no, isän koirahan se nyt on, mutta oma mullekin,

Mielenkiintosia blogeja lueskelin tuossa aamulla. Riku puhuu taas viisaita vatsalihaksista Liikuttavia ajatuksia blogissaan.  Lyhyesti näin: Vähemmän toistoja tehokkaaammin saa tuloksia aikaan, laajoilla liikeradoilla tehtynä. Kiertoliikkeet ovat hyväksi ja niissä varsinkin pienet nopeat liikkeet toimivat parhaite. Lukekaahan enemmän tuolta blogista:) Ihan tottahan tuo on. Ja vatsalihasten päälle onkin pohtia viisaita ajatuksia venyttelystä Maisan jumppaamisen ihanuus-blogissa. Mikä oikeasti on paras, tehokkain ja kehoystävällisin venyttelytapa tai asento. Siinäpä pähkinää päiväksi:)

Mutta nyt taitaa olla viikonlopun vuoro! Ei muuta ku liikuttavaa ja kuntojahtia edistävää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti