Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulujuhlan taikaa!

 Viikko on vierähtäny taas vauhdilla. Viivin kans on käyty nauttimassa pari kertaa pitkistä päivälenkeistä, kun ei oo enää kiirettä lukemaan. Jumppailut on jääny vähä vähemmälle, kun ei tuolla oikeella kädellä edelleenkään pysty tekeen oikeen mitään. Zumbaa ja pilatesta on viikkoon sisältyny, salia ja muuta lihaskuntojumppaa ei ollenkaan. Saas nähä millon tuo käsi rupee paranemaan...

Villit jouluvalot sen ku lisääntyy vaan. Tässäpä videota yhdestä. Yhessäki talossa musiikki soi ja joka paikka oli välkkyviä valoja täynnä. Täällä moni talo on ihan pelkkää valoa täynnä, heinikosta katonharjaan asti. Toisille riittää pelkät nätit räystäsvalot ja joillaki ei oo mitään.



Vähä saatiin omaa kotiaki sisustettua tällä viikolla. Taulut löysi viimein omat paikkansa, jää takan päälle tilaa joulusukille ja koristeille :) Lintunen lensi käytävään kattelemaan maisemia ja maisemataulu telkkarin päälle takan viereen.

 
 Tämmösiä herkullisia suklaapalloja sain nimmarilahjaksi Kailta. Oli kyllä herkullisen suussa sulavaa suklaata. Kyllä nuo fazerin sinisen päihittää, vois vaikka ostaa jouluksi lisää.

Perjantaina kävin shoppailemassa mekkoa joulujuhlaa varten. Monta varteenotettavaa vaihtoehtoa tuli vastaan. Tämä mustavalkonen ihanuus jäi vielä kauppaan, mutta voi olla että tuoki jossain vaiheessa eksyy tuonne vaatekauppaan, jos vaan vielä kaupasta löytyy. Yks mekko lähti heti mukaan ja  Kaitsun kanssa käytiin tekemässä sitte iltasella vielä lopullinen mekkovalinta. Kolme mekko oli päivän saldo, yks neulemekko, yks punanen joulunen mekko ja sitte tuo sininen ihanuus, joka päällä sitte lopulta päätin lähtee juhlimaan joulujuhlaa. Toinen sininen mekko mulla alussa oli mielessä, mutta joku nainen kerkes sen just nappaamaan ennen ku olin siinä kohalla ni piti vaihtaa tähän vähä pitempihelmaseen. Ja tässä oli kyllä paljo paremmin istuva yläosaki. Ja eipä tuo helmakaan juhlamenoa haitannu.

Suomitalon ja -koulun joulujuhla oli Hotelli ympyrällä Town & Country Resort hotellissa. Palmumaisema ei oikeen joulutunnelmaan istu, mutta tuolla Convetion centerissä oli sentään joulukuusia ja muuta joulu rekvisiittaa. Paikat oli merkitty pöydittäin, 6 ihmistä saatiin kaveriksi meidän pöytään ja mahtu joukkoon muutama tuttukin ihminen. Alkuseurustelun jälkeen saatiin vihreä alkusalaatti, pääruokana oman valinnan mukaan pihviä tai lohta perunamuusin tyyppisen lisäkkeen kera ja jälkiruokana omenpiirakkaa kermavaahdon kera. Ihan hyvä ruoka oli, ei parhaasta päästä mutta ihan hyvää.  Ruokailun jälkeen saatiin kuunnella lasten laulua ja soittoa ja pääsipä itse joulupukkikin paikalle jakamaan lapsille lahjoja. Teki mieli soluttautua sinne lasten sekaan, sen verran hienot karvalakit nuo lapset sai.... Sitte kuunneltiin pari kappaletta laulajaa, ja sitte olikin aika lähtee pelastamaan neiti nälkäkuolemalta. Ruoka-aika kun oli jo pari tuntia sitten! Ja vihainen vastaanotto kotona olikin, mutta ruualla ja lenkillä neiti rauhottu :)



Nyt oiski sitte iltapalan ja nukkumaanmenon aika!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti