Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 5. joulukuuta 2013

Torstai toivoa täynnä!

Niin se vaan viikko alkaa olla taas loppusuoralla. Tänään taas vähä rauhallisempi päivä. Jos vaikka sais tuon tentin raapusteltua vihdoin viimein loppuun. Aamulenkillä käytiin neitin kanssa. Siitä on tullu niin kiltti koira että. Koko 4S:n lenkin ajan neiti kulki kiltisti vieressä. Välillä kävi jonku mutkan kattomassa pupuja, mutta muuten juosta lönkötteli vieressä. Voi olla että pelkää niitä koululaisia tai sitte on kojootin hajua. Sunnuntaiaamuna näin siellä juostessa taas kojootin tuijottelemassa mua. Koitin saada kuvaaki, vaan ei siitä kuvasta ottanu selvää mikä on kojootti ja mikä heinää :) Jonku verran täällä näkyy ruskaa eli hienon värisiä lehtiä puissa. Joulua alkaa näkyä katukuvassa koko ajan enemmän ja enemmän. Meilläki on jo yks joululautanen ja nätti joulupurkki :) Tarvis löytää niitä jouluvaloja, mutta ei täällä oikeen ole semmosia pieniä nättejä ikkunavaloja tai kynttelikköjä. Ulos ois kyllä jos minkälaista valoa, mutta ei me varmaan ruveta niitä ripustamaan mihinkään.

 Muut on huolehtinu noista jouluvaloista meijänki eestä. Noita on kyllä ihan kiva katella tuolle lenkillä.  Monella roikkuu valot räystäissä mutta onpa noita kaikenlaisia otuksia ja pukkeja pihallaki. Semmosia puhallettavia isoja kuvia löytyy kanssa.




Ja neitistä on tullu hellyydenkipeä mötkistelijä. Välillä pitää lenkiltä tullessä repiä narua, mutta muuten ollaan niin kiltisti. Tytsistä on tainnu tulla iso. Ja raukkaa palelee, hakee aina aurinkopaikan missä nukkuu päivällä. Mutta palelee mullaki varpaita, joten ei kai tuo mikään ihme ole jos tuolla lattialla palelee. Nyt tarvi lähtee pyörälenkille että kerkee tekeen marjapuuron töistä puolen päivän aikaa tulevalle Vegasiin lähtiälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti