Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 27. joulukuuta 2013

Perjantai taas!

 Onpas mukava taas ku on viikonloppu eessä :) Joulun aikana on saatu nauttia lämmöstä ja auringonpaisteesta. Altaalla ei oo tullu käytyä kuvan ottoa enempää :) Mutta tuolla lähinyppylällä ulkoillaan neitin kanssa päivittäin. Siellä on mukava katella maisemia, kun nousee niin korkeelle. Ja tytsi tykkää kun siellä näkyy ja haisee pupuja! Ja joskus niitä kojoottejakin...


Joulupäivänä käytiin ulkoilemassa koripalloa heittäen tuossa meijän omalla kentällä . Yleensä siellä on aina joku heittelemässä, mutta tällä kertaa sattu oleen tyhjää.

Synttäreitten kunniaksi sai taas kultsilta hienon ja herkullisen kakun. Maistuis varmaan muilleki :) Ja hemmottelua ois tiedossa, lahjakortti tunnin hierontaan, kasvohoitoon ja johonki rentoutushoitoon tuli kakun kylkijäisenä :)

Eilen pidettiin synttäreitten kunniaksi tytsin kanssa möllöttelypäivä. Parissa jumpassa kävin kyllä ja tänään ois taas jumppia eessä. Muuten otetaan varmaan tänäänki rennosti. Auringonpaisteessa ja 25 lämmössä tänäänki :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti