Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 31. joulukuuta 2013

Uuden vuoden aattopäivässä mennään


Suomessa alkaa uuden vuoden vaihtuminen olla tuntien päässä, täällä ollaan vasta aamupäivässä eli vielä monta tuntia vanhaa vuotta jäljellä :) Kerkee vielä miettimään, että mitä tänä vuonna tulikaan tehtyä. Ja paljohan tuota on muuttunu, naimisiin meno ja muutto tänne rapakon taakse. Vähän erilainen vuosi kun kuvittteli edellisen vuoden lopussa.

Täällä on vuoden viimesinä päivinä kierrelty autokauppoja, käyty ajelulla Murrayssa ja sunnuntaina käytiin Laguna Mountainilla. Kylmä ilma ja vielä kylmempi tuuli siellä oli. Lämmintä n. 10 mutta mukavat maisemat ja ilma muuten.

 Tikat oli hakannu monta mäntyä täyteen reikiä ja piilotellu jotain pähkinöitä tai tammenterhoja koloihin. Aika näppärän nököstä :)

Neitiki meni oikeen rauhallisesti tuolla. Mitä nyt piti muutamaa kokoa käydä kaivamassa. Ei välitä vastaan tulevista ihmisistä eikä pahemmin koiristakaan. Meni vaan polkua sen näkösenä, että minä meen tästä, muut saa väistää :)


 Evästauko pidettiin ison kiven aurinkoisella puolella tuulensuojassa. Neitilleki oli vielä omaa jouluherkkua jälellä, mutta ois kelvannu meijän kinkkuleivätki.



 Eilen oli ihan normipäivä ja samoin tänäänki. Tosin jumpan sijasta kävin pyörälenkillä. Ruisleipätaikina nousee ja hernekeitto pitäis tehä joulukinkun luusta. Ja miettiä, että miten sitä vuoden vaihdetta juhlistais. Käydäänkö kattomassa jos jossain ammutaan raketteja vai mitä tehdään. Siinäpä päivän pähkinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti