Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kaksi yötä jouluun!

 Enää pari päivää jouluun. Eilen saatiin haettu kinkku ja kuusi. Kuusen sai jo puoli-ilmaseksi, 14 dollaria :) Saas nähä kauanko tuossa neulaset pysyy, mutta muuten kyllä aivan ihana tuuhee kuusi! Ja muokattava, noita oksia voi käännellä ja väännellä sopivaan asentoon ihan eri tavalla ku Suomalailla sukulaisillaan. Tarvii varmaan suomeen tullessa tuoda läjä joulukuusia mukana, voittaa 100-0 suomalaiset kuuset tuo :) Ja tuoksuaki tuossa on.

Jos sitte aattona nuo parit nauhat ja pallot laittais koristamaan. Jotku valotki ostin, mutta ne on niin lyhyet ja lamput tiheessä, että saas nähä miltä ne kuusessa näyttää.

Joulutähtiki tuli perjantaina taloon, joten joulusuus vaan lisääntyy. Ja lanttu- ja porkkanasose tuli keiteltyä eilen. Omenasose pitäis tehä vielä tänään ja taitaa tarvia tehä perunalaatikkoki imeltymään huomista varten. Posti toi virallisen Fittness Nutrition Certifikaatinki, joten nyt seki on sitte virallisesti taskussa.

Tänään ois kauneimpien joululaulujen vuoro iltapäivällä ja huomenna sitte koirakamua kattomaan päiväksi. Jos välillä kävis laittamassa laatikot uuniin. Se onki sitte lorvailupäivä huomenna, sopiva rauhottuminen joulua kohti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti