Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

4th of July ja San Diego County fair

 Perjantaina otettiin aamupäivä rennosti kotosalla ja iltapäivällä lähettiin katteleen 4th of July paraatia tuossa meidän "kylällä" eli Rancho Bernardolla. Vähemmän oli kulkueesa kulkijoita viime vuoteen verrattuna, mutta eipähän tarvinnu kärvistellä 30 asteen kuumuudessa liian pitkään :) Perinteiseen tapaan oli jokunen koulu lippujen ja soittokuntien kanssa, erilaisia missejä ja kylän/kaupungin pääheppuja autoissaan. Mukaan mahtu jokunen partiolainen, tastelulajien kerho, Ronald MacDonald ja joku muu ruokapaikka. Ghostbusters autoki oli päässy mukaan.
Kulkueen jälkeen tultiin kotiin syömään ja iltalenkin jälkeen oli aika lähtee kattomaan ilotulitusta Rancho Bernardon koululle. Samassa paikassa oltiin ku viime vuonnaki ja hienot raketit oli! Tällä kertaa ei kuvia oo tarjolla, kun kuvaajan puhelin lopetti toimintansa sopivasti ennen raketteja...



 Lauantaina taas rauhallinen kotiaamu ja iltapäivästä lähettiin San Diego County Fairille kattoon meininkiä. Siellä riitti porukkaa ja meininkiä joka laitaan. Teemana oli tällä kertaa Beatles, joten siihen liittyvä näyttely käytiin kurkkimassa. Kaikenlaisia kisoja, näyttelyita, näytteilleasettajia ja myyjiä oli jättikokonen alue täynnä. Mahaa täytettiin jättihodarilla, joka piti sisällään 1/2lb:n makkaran eli melkeen 250g makkaraa ison sämpylän sisällä. Ihan hyvää evästä oli. Kyllä tuolla oli joka näköstä evästä tarjolla, mutta kaikki annoksen niin jättikokosia, ettei voinu maistella sen enempää. Jälkiruuaksi otettiin Funnelcake, seki kahen syöjän kokoluokkaa ja vähän yliki. Valitettavasti kuva jäi siitä ottamatta. Mutta siis vähä suomalaisen tippaleivän tyyliin tehtyä munkkia.


 Huvipuistoalue oli reippaasti Oulun tivolia isompi, monennäköstä enemmän ja vähemmän houkuttelevaa laitetta siellä oli ja paljo erilaisia kojuja missä saatto koittaa pehmolelujen voittamista. Kokeiltiin renkaitten heittoa pulloihin, huonolla menestyksellä tietenki :) Laitteet jätettiin tällä kertaa välistä, jos vaikka sinne Disneyworldiin pääsis joskus huvitteleen.

Kaitsu jäi kuunteleen Kissin entisen kitaristin bändin musisointia ja mä kävin shoppaileen itellenki lippiksen sillä aikaa ja jumituin kattomaan hypnotisoijan esitystä. Se oli kyllä tosi hyvä :) Porukka kiemurteli penkeissä, kun luulivat näkevänsä hypnotisoijan hyppivän ilman vaatteita siinä lavalla :) Sama porukka hypnotisoitiin niin, että kaikki halus tanssia hitaita hypnotisoijan kanssa ja muut oli mustasukkasia kun se tanssitti jotain. Siellä nähtiin draamaa kerrakseen, yrittipä joku suudellaki hypnotisoijaa, ei onneks kukaan mies kuitenkaan, vaikka neki näytti oikeen mielellään tanssivan hitaita kädet kaulassa. En ois kyllä halunnu olla niitten hypnotisoitavien housuissa :) Pitää ilmeisesti käydä kattomassa joskus toisteki hypnotisointia, se on hauskempaa ku aattelin. Taikurin esitys mitä seurattiin hetken oli pettymys, joten en aatellu hypnotisoijastakaan sen kummosempia.

Yhenksän jälkeen iltasella oltiin kotosalla. Jo oliki neiti ootellu, tytsille ruokaa ja sitte lähtiin vielä iltalenkille. Pitkä viikonloppu alkaa oleen loppusuoralla. Jumppia pitäs koittaa vähä harjotella, vaikka en tiiä, että vielä, että joko ens viikolla pääsen ohjaamaan, vai meneekö vasta seuraavaan viikkoon. Ens viikolla näyis olevan paljo tarvista tuuraajille, joten saas nähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti