Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Jumppaohjaajana taas!

Keskiviikko meni sählätessä. Menin salille ajoissa, että kerkeen nähä Gwenin ennen jumppia ja se laittoki mulle linkin, jonka sisältö piti täyttää ennen ku pääsin juttelemaan seuraavan ihmisen kanssa. Ajelin sitte kotiin ja totesin, etten pääse niillä tunnuksilla sisälle sivulle, ilmeisesti ääkkösien takia. Ei muuta ku salille oottelemaan, että Gwenin jumppa päättyy, mitä tehdään kun ei puhelinneuvonta saanu tehtyä asialle mitään. Gweni käski tehä hakemuksen uusiski ilman ääkkösiä, ja se laittaa sitte linkin uudestaan. Ei muuta ku taas takas kotia tekeen hakemus ja ootteleen linkkiä. Jostain syystä se ei kuitenkaan halunnu tehä sitä niin, vaan jutteli eri ihmisten kanssa ja lopulta tuntien oottelun jälkeen sain tiedon, että torstaina puolelta päivin pitäis mennä Vistaan tapaamaan Natashaa, se tekis ne jutut vanhanaikasella tavalla. Sillä ei ilmeisesti ollu keskiviikkona aikaa. Olihan sitä jo ooteltuki, aamulla jäi siis kaikki jumpat välistä ja suunniteltu shoppailukin. Kävin kuitenki pikasesti ostaan jumppapaidan ja housut ja Sproutsissa kasvisostoksilla. Kerkesin vielä vähä harjotteleen jumppaaki.

Torstaina sitte eka cykleen ja sitte ajelin Vistaan. Sinne oli onneks helppo ja kohtuu nopee ajaa. Parin tunnin nimmareitten kirjottelun sun muun jälkeen uskallan sanoa, että nyt oon jumppaohjaaja La Fitnessillä! Keskiviikkona seittemältä Bodyworksi Sorento Valleyssä ja tiistaina aamulla Kickbox cardio meijän omalla salilla. Se jäi vielä vähä auki, että alkaako hommat jo ens viikolla. Riippuu siitä kerkeevätkö tehä muutokset lukujärjestykseen. Sitte ei muuta ku harjottelemaan! Ens viikolla jännitystä riittää jos riitti tälläki viikolla :)

Tänään eli perjantain juhlitaan 4th of July eli itsenäisyyspäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti