Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Viikonloppu kotosalla!

 Viikonloppu meni ihan kotosalla. Perjantaina käytiin koirapuistoilemassa neitin kanssa ennen ulkoilmaleffaa Rancho Bernardon puistossa. Neiti haki hienosti palloa! Ostettiin pallonheitin ni ei tarvi sotkee enää sormia ku saa pallon sillä maasta ylös ja heitettyä. Lentääki paremmin ku kädellä heittäen. Ihan nätisti oli muitten koirienki kanssa vaikka niitä oli vaikka kuitenka monta. Lopussa tuli yks koira haastaan riitää ni lähettiin sitte pois, ettei mee pahemmin rähinäksi.

Pimeen tullessa haettiin jakkarat ja sopiva paikka leffaa varten. Itse ilkimys 2 oli ihan hyvä leffa! Neiti ei rauhottunu kunnolla ennen ku pääsi syliin mötköttämään. Välillä iski neitille pelko, piti murista ja haukkua ku meijän takana kauempana näky koira. Luuli raukka vissiin kojootiksi. Mutta muuten ihan kiva leffaelämys taas pimeydessä.
 Lauantaiaamun kickbox meni ku siivillä. Ilmeisesti torstain hierontasessio teki tehtävänsä :) Päivä meni kotosalla, Kaitsu katteli peliä ja mä valmistelin ruokia sunnuntaille, linssikeitto ja juustokakku tuli tehtyä. Vähän turhan rasvanen ja makee kakku tuli, mutta hyvää se oli kun sunnuntaina sitä päästiin maisteleen! Tennistä käytiin pelaamaan taas pitkästä aikaa. Ei kyllä sujunu yhtään, hävisin ilman yhtään pistettä.... Ehkä ens kerralla sitte paremmin... Käytiinpä vielä altaalla ottamassa aurinkoa ja uimassa vähä. Rento päivä siis!

Sunnuntaina vuorossa oli taas jalkapalloa ja ruuanlaittoa ja leipomista. Pullaa, kaurarieskaa, munakasrullaa, lihapullia muusin ja riisin kanssa. Ja pari salaattia. Nyt saaki sitte syödä urakalla ruokaa, oli sen verran vähä ruokasen vieraat.
Neiti tykkäs kovasti koiravieraasta. Anto Sheenan olla ihan nätisti. Ja Sheena innostu leikkimään neitin leluillaki, vaikkei yleensä leiki :) Neiti katto vähä kummissaa vierestä ja pelkäski raukka vähä :) Pitkän touhuumisen ja seurustelun jälkeen oltiin poikki koko porukka, mutta kiva kun käy välillä vieraitaki!

Tämän viikon alku meneeki sitte jumppien ehdoilla. Maanantai jumppa Escondidossa meni vähän miten sattuu, mutta tänään meni molemmat taas hyvin. Huomenna ois vielä yks jumppa, sitte pääseeki rauhottumaa lomatunnelmaan. Torstaina lähetään porukalla sinne San Franciscoon, takasin tullaan vasta maanantaina iltasella. Vielä pitäis pakata ja vaikka mitä, no onhan se huominen vielä aikaa. Mutta nyt on päivälenkin aika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti