Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 10. heinäkuuta 2014

Nyt jumpataan taas!

Jopas on tämä viikko hujahtanu vauhdilla! Maanantaina selvis, että tiistaina alkaa jumpat ja heti rytinällä, oman Kickboxin lisäksi sain tuurauksen Sorento Valleyhyn Bodyworks tunnille. Siinä riittiki maanantaina sähinää, ku koitin opetella molemmat jumpat valmiiksi. Mutta hyvin meni tunnit, sain mikrophonin toimimaan pienen pyörittelyn jälkeen  ja tunnitki meni ihan ok, mitä nyt välillä mentiin vähä eri määrä juttuja ku olin suunnitellu, mutta suunnilleen löytyy oikeet sanat oikeeseen juttuun kuitenki. Eli paljo paremmin meni ekat jumpat ku mitä aattelin :) Tänään oli sitte ihan helppo homma jo vetää bodyworksi uudestaan. Suurin haaste oli opetella käyttämään noita pyöriteltäviä lukkoja, että sai käsipainotelineen auki. Siitä tuleeki varmaan suurin haaste ku ei oikeen ymmärrä miten noita pitää pyöritella. Jospa tuon joskus oppii, onneks jumpparit osaa pyöritellä noita jos ei ite onnistu :)

Ens viikolleki on nyt omat tunnit ja yks tuurauski tuli jo. Paljo oli työkalussa tunteja tarjolla, mutta en ottanu vielä niitä. Zumbatuntejaki ois ollu meijän salilla tarjolla, mutta ne meni jo onneks jolleki, jos sitte myöhemmin rupeis opetteleen sen ja vähitellen tuuraileen sitä harjotuksen vuoksi. Mutta tunteja kyllä riittää niin paljo ku vaan jaksais tehä, kesäaikana porukka lomailee varmasti enemmän ku normaalisti.

Ens viikolla yritetään päästä käymään San Fransiskon reissu, torstaista maanantaihin ois tarkotus olla reissussa, jos vaan Kaitsun työt antaa periksi. Saas nähä miten käy. Sunnuntaille kutsuin ruokavieraita ja huomiselle varasin vihdoin viimein synttärilahjahoidot. Jotta ei kävis aika pitkäksi :)

Mutta jotta kerkee saaha kaiken tehtyä, nyt tarvii käyttää neiti kävelyllä ja sitte ruveta siivoomaan! Pyöräki pitäis viedä huoltoon, ku taitaa olla keskiössä jotain vikaa enkä viime viikolla viittiny lähtee pyörälenkille, ja taidan jättää välistä huomennaki. Ja kaupassa käydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti