Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Matkalla San Franciscoon!

 Torstaina oli aikanen herätys, että keretään ajoissa liikkeelle. Pitkä matka eessä. Tytsi kävi pienen lenkin ja aamupuuron jälkeen lähettiin kohti San Franciscoa. Alkumatka oli tuttua, mutta vähitellen tuli oudompiaki maisemia. Pitkät pätkä oli aakeeta laakeeta, hirveesti erilaista maanviljelystä. Oli viinipuita, mansikkaa ja vaikka mitä tuntemattomia kasveja. Pieniä kyliä oli matkan varrella ja siellä monenmoisia kojua jotka möi hedelmiä ja kasveja ja marjoja sun muuta. Valkosipuleitaki löyty yhestä kylästä vaika kuinka :)

Matkalla pysähdyttiin kivalla levähdyspaikalle evästelmään. Broilerisalaattia ja leipää, niillä jakso jatkaa matkaa. Alkumatka saatiin ajella pilvisessä ja viileessä säässä, mikä helpotti tytsin matkan tekoa. Vähitellen aurinko rupes kuitenki porottamaan ja lämmintä riitti taas 26. Mutta onneks autossa on ilmastointi :)



Kasvien lisäksi matkan varrele tuli muutama jättiäminen nautatila. Eläimiä riitti silmän kantamattomiin, varmaan tuhansia lehmiä. Ja tiet oli täynnä tomaattirekkoja. Tarvii miettiä uudelleen, että miten hyvin tomaatit pesee, kun niitä kuletellaan tuolla avolavoilla. Välillä niitä oli pitkin tienvierustojakin, ku olivat tippuneet kyytiltä. Ja noita rekkoja oli menossa pohjoseen kymmeniä, ellei satoja. Muita kasviksia ei niinkään näkyny, en tiiä oliko nyt tomaattiaika vai mikä.

 Kun lähettiin taas kohti rannikkoa, rupes tulemaan taas enemmän korkeuseroja ja vuoria. Ei jouduttu pahemmin ruuhkien kouriinkaan, kun kierrettiin Los Angelesin ympäri vähä kauempaa. Yheksän tunnin ajelun jälkeen päästiin Pacifica nimiseen kaupunkiin San Franciscon lähelle, missä meidän hotelli oli.

 Hotelli oli aivan loistavalla paikalla meren vieressä kivojen ulkoilumaastojen vierellä. Saatiin huone toisesta kerroksesta. Naapurit piti hereillä parina yönä, mutta muuten ihan mukava hotelli oli. Mikron ja jääkaapin ansiosta saatiin aamusella keitellä omat puurot ennen liikkeelle lähtöä joka aamu.
 Perillä oltiin kuuden aikohin, joten aloilleen asettumisen jälkeen oli aika lähtee iltalenkille! Ajomatkan jälkeen neitillä varmasti oli jo väsy, joten käytiin vähän käveleen meren rannalla ja siinä kivalla lenkkipolulla mikä lähte melkeen hotellin vierestä. Komeet maisemat oli lähikukkulan päältä :) Suomalaiseen makuun sopiva keli, n. 15 lämmintä ja vähä yritti ripotella vettä. Maisemat muutenki tuntu kotosilta, mäntyjä ja heinikkoa. Mikäs tuolla oli ollessa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti